PuzzleBrick's blog
01-07-2010 - 13:06

NemID, SlemID eller Clipperz?


NemID er det nye log-in vi alle kommer til at stifte bekendtskab med. Du kan bruge den digitalesignatur her.


NemID består udelukkende af et password og et brugernavn plus et nøglekort med engangskoder. Kunder i bl.a. JyskeNetbank kender allerede et tilsvarende system.

Oldnordisk eller ej, så løser det ikke mit problem med en voksende mænge af websites, hvor jeg skal registreres. Specielt alle spilproducenterne er begyndt, at være stride ved nye spiludgivelser. Jeg må bare erkende, at det giver udfordringer og bøvl, at huske og administrere alle disse forskellige sites, brugernavne og passwords.

Clipperz kan hjælpe med, at holder styr på alle informationerne. Clipperz er en password manager og en af de smarte features er understøttelsen af Direct logins. Direct login giver – det siger næsten sig selv – mulighed at log ind på et website uden, at skulle indtaste brugernavn og password. Det kræver blot, at man er logget på Clipperz.  

 

Clipperz er en online service. Det giver selvfølgelige nogle overvejelser om sikkerheden. Interesserede kan læse om det her.

Den lette udgave er selvfølgelig, at installere herligheden på din Amahi Home Server. Så er alle data placeret hos dig selv, men du har samme funktionalitet som på clipperz.com. Easy to use Web interface.

In your face – NAS fanboys!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her