Psymatiq's blog
10-03-2009 - 14:02

Rock band DLC 10/3-09 video stream/review

Review af ugens sange vil være oppe senere i dag( kl 12 ca)

Her er et link til dagens DLC fra mit DLC stream bare tryk next clip for at komme videre

http://www.justin.tv/clip/77225e4d974f5932

Super kvalitet på både lyd og billed.
03-03-2009 - 13:47

Rock band DLC review 3/3-09

Det er uge 10 I det nye år og vi får for første gang mulighed for at vælge genren blues I rock band.Da Stevie Ray Vaughan kommer med hele 10 sange fra hans album Texas Flood. Som en ekstra ting kan man købe No doubts ”New” oven i hatten.

Ugens sange :

Stevie Ray Vaughan and Double Trouble “Love Struck Baby”
Stevie Ray Vaughan and Double Trouble “Pride and Joy”
Stevie Ray Vaughan and Double Trouble “Texas Flood”
Stevie Ray Vaughan and Double Trouble “Tell Me”
Stevie Ray Vaughan and Double Trouble “Rude Mood”
Stevie Ray Vaughan and Double Trouble “Testify”
Stevie Ray Vaughan and Double Trouble “Mary Had a Little Lamb”
Stevie Ray Vaughan and Double Trouble “Dirty Pool”
Stevie Ray Vaughan and Double Trouble “I’m Cryin”
Stevie Ray Vaughan and Double Trouble “Lenny”


No Doubts "New"

Nyheder om mine reviews

Jeg får fat i et Dazzle capture kort her i løbet af ugen. Så jeg vil satse på at jeg vil få et live stream op og køre til næste uges DLC. Min channel er oppe på justintv så i er meget velkomne til at subscribe, så vil i modtage en besked når min stream starter næste tirsdag(dog vil jeg teste det lidt i løbet af den her uge).  Streamen vil gå online et sted mellem kl 12-16 tirsdag. Jeg skal nok skrive tidspunktet  på min channel dagen før.  Alle instrumenter vil blive kørt igennem og jeg  vil selvfølgelig blive ved med at lave min blog.

Stream : http://www.justin.tv/psymatiq

Ugens bedste sange

Ugens guitar sang

Stevie Ray Vaughan and Double Trouble “Texas Flood”

Texas flood albummet giver ens fingre tæv og men man er ligeglad for alle sangene er mesterværker.  Jeg basere mest min ynglings sang den her uge på at der er et godt mix af en fed solo og nogle nice HO og PO. Dog er alle sangene i albummet rent lir når man spiller på guitar. Rude Mood er og bliver albummets sværest sang på guitar... jeg sad næsten mundlam da jeg spillede den på guitar. Jeg klarede ikke Rude Moon på mit sight read(kom dog til 81%). Det er et mustbuy for gode plastik guitarister.

Ugens bas sang


Stevie Ray Vaughan and Double Trouble “Testify”

Sangen holder en konstant rhytme som er fuldstændig anderledes end hvad guitaren laver. Efter jeg har spillet testify igennem et par gange på bas følte jeg helt klart at det gav den fedeste oplevelse. Da mange af de andre sange kan virke som gentagelse på gentagelse.Ugens Vokal sang


Stevie Ray Vaughan and Double Trouble “Pride and Joy”

Vi kender den fra Gh3 og nu får vi muligheden for at synge den. Jeg skrålede igennem sangen og det var bare kanon at synge til noget blues man kendte. Et klart must buy for folk der spiller på vox.  

Ugens Tromme sang

Stevie Ray Vaughan and Double Trouble “Testify”

Kendetegnet ved ugens sange er at de alle er en gentagelse på en gentagelse når man spiller trommer. Rude mood er klart ugens sværeste sang men det er det samme om og om igen. Andre sange som fx Lenny er så kedelige og ensformige at jeg til sidst sad og ramte ved siden af med vilje bare for at pebre det lidt op. Testify adskiller sig til en hvis grad da der kommer forskellige rhytmer igennem sangen og alligevel holder den den samme stil hele vejen igennem.


ReviewStevie Ray Vaughan  Texas flood album : Mustbuy

Jeg kan på stærkeste anbefale dette album. Sværhedsgraden er høj på alle sange når man spiller guitar og de er alle unikke i forhold til mange af de andre sange, som vi har set som DLC indtil videre. Blues har fået sin egen genre nu, og det gør den med et brag.

 

No Doubts "New" Don’t buy

Denne sang manglede da HMX udgave no doubt albummet. Og nu får vi så muligheden for at betale endnu mere for Gwen Stefanis blonde hår. Sangen er faktisk okay, men den er ikke en sang man vil huske. Trommerne og guitaren holder en god rhytme men de er meget ensformige. Køb kun sangen hvis du er No doubt fan.

Følg Xboxlife her