Psymatiq's blog
24-02-2009 - 15:00

Rock band DLC review 24/2-09

"Im a little bit country, and im a little bit emocore". Ja det er næsten som Randy og Jimbo sang det, dog er der ingen rock and roll da ugens DLC står i alternativ country og emocorens tegn.

Ugens sange :

Drive By Truckers
: 3 Dimes Down
Lucinda Williams: Can't Let Go
Neko Case: People Got a Lot of Nerve
Old 97s: Time Bomb (LIVE)
Steve Earle: Satellite Radio

Jimmy Eat World: Futures
Jimmy Eat World: Lucky Denver Mint
Jimmy Eat World: Sweetness


Nye design

Jeg har i denne uge ændret mit design lidt i forhold til de andre uger, og håber at det gør det mere informativt og lettere for jer at finde frem til den bedste DLC for jer.


Ugens bedste sangeUgens guitar sang

Drive By Truckers: 3 Dimes Down

Ikke en svær sang men en sang har alt det en country sang skal have. Der er hele 3 soloer og en ægte country stemning. De 2 første soloer er korte og lette men den 3 solo er lidt ala grateful dead sangene. Det var meget svært for mig at finde en bestemt vinder den her uge på guitar. Alle Jimmy eats world sangene består hovedsagligt af konstant strumming(lucky Denver mist er ren afstraffelse af ens strumming hånd).  Og country sangene går helt fra meget lette note charts til Time bomb(live)’s rene helvede af notes eller Steve Earls  konstante HO og PU country guitar. Men Drive by truckers rammer plet selvom der mangler udfordring for den garvede plastik guitarist.Ugens bas sang


Steve Earle: Satellite Radio

 

Ugens sjoveste bas sang, alle sange den her uge er dybt kedelige på bas og det er gentagelse på gentagelse i alle  note charts. Dog Giver Sattelite Radio en mindre udfordring selvom sangen er det samme riff om og om igen. Dette er ikke en god uge for en bas spiller men der er jo så mange andre instrumenter man kan spille på ;) .Ugens Vokal sang


Jimmy Eat World: Sweetness


“I was spinning free Whoa... With a little sweet and Simple numbing me” En for så fed sang på vox. Jeg er rimeligt farvet pga at jeg hørte den her sang meget tilbage i 2001. Sangen er på ingen måde svær men den giver med garenti gåsehud hvis man man kan lide JEW da det klart er en af deres bedste sange. Resten af ugens sange byder ikke på noget mindeværdigt. Steve Earl’s Sattelite Radio kommer dog ind på en klar anden plads.Ugens Tromme sangJimmy Eat World: Sweetness

Sangen er den sang i denne uge der giver mest udfodring og samtidigt er sjovest på trommer. Sangen består af en konstant rhytme som passer pefekt til resten af sangen. Dog skal det siges at lucky denver mist faktisk også har et  godt tromme track, og har et af de længste tromme soloer jeg har oplevet i rb indtil videre. I country pakken skilder time bomb(live) og can’t let go sig ud ved deres meget alternative rhytmer som er sjove at lege med, men de kan ikke hamle op med sweetness.KonklusionJimme eats world pack 1 Buy

Guitaren er meget ensformig(strumming), trommerne er rigtigt fede i både sweetness og denver mist. Sweetness er en super party sang på vox. Overall er det en fed pakke men hvis man ikke er JEW fan så anskaf i det mindste sweetness, da det er et klart must buy.

 

Alt country pack 1 Buy

Sangene er meget forskellige i den her pack. Country stemningen i Steve Earl’s Sattelite radio er guld værd til gengæld syntes jeg at der mangler et eller andet i alle sangene for at jeg vil sige at de er must buys. Prøv at se på youtube da det er en meget blandet landhandel som den her pakke byder på.


17-02-2009 - 12:25

Rock band DLC review 17/2-09

Rob Zombie invadere Rock band igen

Først kom en sang fra et af Rob zombies solo projekter, og nu kommer han så med banded White zombie. Oven i hatten kommer den første sang fra norske Turbongro i rock band.

White Zombie
White zombie - More human than human

White zombie - Balck sunshine

Turbongro - Wasted again
Review


Ugens sværeste sang :  White Zombie - Black Sunshine

Den her sang er rent guld. På hvert eneste instrument måtte jeg tage mig selv i at få gåsehud. Sværhedsgraden er høj både på guitar,trommer og især bas. Denne sang har ugens sværeste bas track da hele chartet næsten kun består af normale notes(altså næsten ingen HO eller PO) og den holder en fast rhytme gennem hele sangen. Det er lige før at jeg ville give denne sang ugens sjoveste sang men White zombie brilierer med mere i denne uge.


Ugens sjoveste sang :
White Zombie- More human than human
Se nedstående


Ugens overraskelse : White Zombie - More human than human

Guitaren er tier 0 men føj for et fedt riff der kommer en gang imellem. Der er bare så meget gang i den her sang så gåsehuden kommer frem. Trommerne køre på det samme hele vejen igennem men det er bare så fedt charted at man glemmer det og bare nyder denne fede musik. Bassen er ikke ugens sværeste(tier 2) men den er helt klart den fedeste selvom basen i black sunshine klart er noget at det bedste bas mæssige vi har set i DLC i år.
White zombie - More human than human MUST BUY

Det er kun trommerne der er helt oppe på tier 5 men sangen er bare så fed at selv en tier 0 guitar giver en fed musik oplevelse. Et klart must buy for musik elskere.

White zombie - Balck sunshine MUST BUY

Kendt fra Guitar hero 3 og bare en fed sang. Bassen fylder meget i den her sang og den er bare fed at spille. Sværhedsgraden er næsten i top over hele feltet og det er klart en sang der må købes.

Turbongro - Wasted again Buy

Jeg har faktisk aldrig hørt om dem før men jeg syntes at Turbongro kommer med et hæderligt udspil med deres første sang i rock band. Tag et lyt af sangen da guitar charted faktisk er helt okay.


10-02-2009 - 16:30

Rock band DLC review 10/2-09

I denne uge kommer The fratellis med 3 sange fra deres nyeste album

The Fratellis Creepin Up the Backstair
The Fratellis Flathead
The Fratellis HenriettaDenne uge

Jeg var lidt(meget) negativ da jeg så hvad der kom i dag af DLC, men som den ægte champ jeg er købte jeg sangene for jeres skyld.. ;) .


Review

Ugens sværeste sang :  The Fratellis Creepin Up the Backstairs
Det der kendetegner denne uges DLC er at alle sange på guitar består af altstumming med pauser imellem(jeg har ikke rigtigt styr på scorehero udtrykne :P). Og det jeg er værst til på en guitar er lige præcis dette. Så helt personligt var sværhedsgraden høj men tiersne på guitar er kun sat til tier 2-3. Overall er guitaren den sværest denne uge. Trommerne står for ugens sværeste og sjoveste tromme note chart. Det er ikke et chart der trækker tænder men udfordrende er det(tier 5). Basen er sjov og udfodrende.


Ugens sjoveste sang :
The Fratellis Flathead
Se overstående


Ugens overraskelse : The Fratellis Flathead

Den eneste sang i denne uge der har en solo. Hele note chartet er ikke diffrenceret så man får hurtigt rutinen på guitar. Slut soloen er sjov og ufodrende men den er ikke noget specielt udfodrende for en guitar virtuso.


The Fratellis 1 Dont buy
Det er ikke fordi der ikke er en udfordring.. det er bare det at der ikke er noget ved sangene der virkelig fanger mig rent musikalsk. Og samtidigt følelse det som om at alle sange er ens da de alle bruger alt strumming. Trommerne i creepin up the backstairs skal have ros selvom denne sang heller ikke er det bedste jeg har prøvet. Overall dont buy. Men giv dem et lyt igennem music storen eller youtube.


03-02-2009 - 14:58

Rock band DLC review 3/2-09

En tynd gut med en guitar kaldt Thin Lizzy giver fuld gas i denne uge sammen med The pretenders,Pat Benatar og Nikko.

* Thin Lizzy - "Boys Are Back In Town (Live)"
* Thin Lizzy - "Cowboy Song (Live)"
* Thin Lizzy - "Jailbreak (Live)"
* The Pretenders - "Precious"
* Pat Benatar - "Hit Me With Your Best Shot"
* Nikko - "Break My Heart"
* Nikko - "Don't Tell Me"


Denne uge

Jeg har ikke downloadet Nikko sangene da musikken ikke siger mig noget og jeg føler at det er lidt spild af penge. Men jeg må sige at vi har fået en uge der er værd at se tilbage på. Thin Lizzy giver den fuld skrue med årets fedeste musik indtil videre efter min mening. Super DLC uge..så go go download.


Review

Ugens sværeste sang :  Thin Lizzy - Cowboy song
Jeg må sige at jeg aldrig har hørt andet fra Thin Lizzy end Boys are back in town. Men Cowboy song gav mig et rent kick efter jeg havde lavet sight read på guitar. Hele 2 soloer som nok er de bedste soloer i år(fik 100% i begge på sightread :D ). Trommerne er varierede og rigtig fede at spille. Faktisk giver Live oplevelsen noget helt andet, ligesom vi har set det med ac/dc og the who sangene.

Ugens sjoveste sang :
Thin Lizzy - Cowboy song
Se overstående


Ugens overraskelse : Thin Lizzy - Jailbreak

Super fed solo på guitar og varieret notes og en fed rhytme. Trommerne er sjove,guitaren er sjov og der er gang i bassen. Alle sange i pakken kan kun på det varmeste anbefales. Jeg glæder mig som en lille dreng efter Thin Lizzy pack 2 nu.Thin Lizzy pack 1 MUST BUY

Pakken lugter langt væk af super fed rock and roll. Sværhedgraden er høj og Live stemningen giver lige det ekstra som nogle sange skal have. Jeg kan kun på det varmeste anbefale pakken. Alle sange er guld værd.

The Pretenders - "Precious" Dont buy

Jeg ved ikke om det var den elendige solo eller det ensforminge tromme spil der fik mig til at miste det energi kick jeg fik af Thin Lizzy. Sangen er bare dårlig og den er ensforming.


Pat Benatar - "Hit Me With Your Best Shot" Must buy

Vi kender den alle fra Gh3 til gengæld er dette master udgaven hvor gh3 kun kunne diske op med et cover nummer. Sangen er stille og rolig og giver en god stemning og guitar soloen er god og udfodrende.

Følg Xboxlife her