Psymatiq's blog
30-01-2009 - 10:37

Min nye bærbare og et capture card ???

Jeg har bestilt min første bærbare nogensinde i dag og jeg tænkte på om det er muligt at få et capture kort til en bærbar og og hvis det findes hvad for et er det bedst til prisen ?

Jeg har nemmelig tænkt mig at bruge det i mine reviews da tekst ikke kan beskrive alting =) .

min bærbare er den her

http://www.wupti.com/Produkter/Computer-og-IT/Computere/X71VN-7S014C_Wupti1.html


27-01-2009 - 18:20

Rock band DLC review 27/1-09

Den sidste uge her i Januar byder på en gang hippie knald med 6 sange fra Grateful dead.

* Grateful Dead “Hell in a Bucket”
* Grateful Dead “Don’t Ease Me In”
* Grateful Dead “Cold Rain & Snow”
* Grateful Dead “Doin’ That Rag”
* Grateful Dead “Fire on the Mountain”
* Grateful Dead “Uncle John’s Band”


Denne uge

Der er en klar vinder af ugens DLC i den her uge. I forhold til den tidligere Grateful dead pakke er der ikke så mange sange der virkelig skiller sig ud og som rammer det jeg personligt kan lide ved Grateful dead DLC(stille og rolig musik med fede soloer og lækker note chart).


Review

Ugens sværeste sang :  Grateful dead - Hell in a Bucket

Denne sang er på ingen måde svær efter mine standarder men den er den sang hvor der sker mest og det er samtidigt den sjoveste og mest udfordrende sang i pakken. Det er faktisk kun bas i cold rain & snow der har en højere tier end nogen af de andre sange. Men det er overall at Hell in a bucket får prisen som ugens sværeste sang. Samtidigt kan guitar og tromme folket glæde sig over en fed guitar del med hele 2 soloer, og en tromme chart der konstant ændre sig.


Ugens sjoveste sang :
Grateful dead - Hell in a Bucket

Se overståendeUgens overraskelse : Grateful dead - Uncle John’s Band

Sangen er ikke svær. Den er heller ikke det sjoveste jeg har prøvet men jeg ledte virkelig efter en sang i pakken der skillede sig ud fra de andre og gav mig løst til at spille den igen(udover Hell in a bucket). Guitar delen er fed pga det akustiske spil der kommer engang imellem. Men overall er det ikke en sang der virkerlig fanger en.Grateful dead pack 1 Dont buy(se nedenfor)

Pakken i denne uge er ikke det bedste jeg har prøvet fra Grateful dead. Den eneste sang der virkelig kommer i huske bogen er Hell in a bucket. Det akustiske i Uncle John`s band fortjener lidt ros, men ellers er det en meget sløj pakke. Trommerne er kun sjove i Hell in a bucket. Det samme gælder for bas dog skal det siges at bas i cold rain & snow er den mest ufodrende bas pga tempoet men ellers er der ikke noget at skrive hjem om. Så alt i alt... download Hell in a bucket og ellers gå uden om resten af pakken.
20-01-2009 - 13:12

Rock band DLC review 20/1-09

Steve Miller kommer med hele 3 sange i den her uge. Vi kender ham fra rb2 sangen Rockin me. Som et ekstra plus er der 5 sange fra henholdsvis Godsmack,Belly,Ghosthounds(kendt fra de 20 gratis sange),Mute math og den legendariske gyser films/musikker Rob Zombie.


Space Cowboy - Steve Miller
Take the Money and Run - Steve Miller
The Joker - Steve Miller

I Stand Alone - Godsmack
Feed the Tree - Belly
Wind Me Up - Ghost Hounds
Typical - Mute Math
War Zone - Rob Zombie


Denne uge

Sværhedsgraden i den her uge er ikke særligt høj. Der er en enkel svær solo og  lidt alternative rhytmer på trommer i nogle sange. Men ellers er niveauet meget lavt blandt sangen i den her uge. Og derfor har det været svært for mig at findes uges vinder blandt priserne.


Review

Ugens sværeste sang :  War Zone - Rob Zombie

Jeg havde forberedt mig på et helvede på guitar(da jeg har hørt sangen på youtube) men efter 1 minut inde i sangen skete der stadig intet. Da jeg er syg i dag så sad jeg i min seng og spiller en dybt akavet stilling så min reaktions evne var 0. For ud af ingenting kom der en solo med zig zag helvede. Jeg sprællede som en regnorm der kæmper for dens liv og kom ud af soloen med nød og næppe. Trommerne er kun tier 3 og er ikke komplicerede på nogen måde. Det var et meget tæt løb mellem denne sang og godsmack sangens i denne uge. Trommerne i Godsmack sangen er de sværeste i denne uge på trommer men soloen på guitar i War zone var bare en tand mere udfordrende.


Ugens sjoveste sang :
Typical - Mute Math

Hele 2 priser i den her uge, fra et band jeg aldrig har hørt om før. Lad mig sige det sådan her. Trommer og især bas er virkelig fede at spille. Sangen er ikke på nogen måde svær men den er sat så godt sammen at man får lyst til at spille den igen og igen. Det er den sjoveste bas sang i den her uge og jeg er har nu spillet den på alle instrumenter mindst 2 gange, pånær vocals da jeg lyder som bamse pga at jeg er syg.Ugens overraskelse : Typical - Mute Math

Se overstående.Steve miller pack 1 Must buy

Sammenlagt er pakken den mest udforende i denne uge. The joker og Space cowboy er de bedste sange i pakken og er noget dejlig rock som varmt kan anbefales. Take the money and run er også en god sang men jeg havde det sjovest med at spille de to andre sange.


I Stand Alone - Godsmack Must buy

Sangen i sig selv er virkelig god . Til gengæld er guitaren kedelig. Trommerne vinder dog prisen som denne uges bedste tromme track. Da den både er udfordrende og sjov.

Feed the Tree - Belly Dont buy

Mix The Cure bas track+en kvindelig forsanger og lidt pop rock og du har Belly med Feed the tree. Sangen er meget let og er ikke noget særligt at skrive hjem om.


Wind Me Up - Ghost Hounds Dont buy

Der findes allerede en sang med Ghost hounds blandt de 20 gratis sange der kom med rock band 2. Lige som Belly kommer de ikke med noget man vil huske som en fed sang efterfølgende. Charted er kedeligt og meget lidt udfordrende.

Typical - Mute Math Must buy

Ugens bedste sang. Mixet mellem en sjov tromme del, en udfordrende bas og en fed vocal del gør Mute math vinder hele to priser i den her uge. Dog syntes jeg at man skal se nogle videoer på youtube først før man gør sig videre tanker om at downloade den her sang da min musiksmag er meget alsidig.

War Zone - Rob Zombie Man skal være metal fan

Dette er ugens sværeste sang pga guitar soloen. Trommerne er okay men ikke noget voldsom udfordrende. Vocal tracket et næsten kun talkies og bas delene er kedelig. Sangen i sig selv er dog meget fed så alt jeg kan sige at vi mangler nu er...........DRAGULA :D .

 13-01-2009 - 12:13

Rock band DLC review 13/1-09

I denne uge kunne HMX diske op med 4 lenny kravitz sange og 2 sange fra HMX egne bands.


Lenny Kravitz “Are You Gonna Go My Way
Lenny Kravitz “Freedom Train
Lenny Kravitz “Let Love Rule
Lenny Kravitz “Mr. Cab Driver

Megasus “Megasus
Honest Bob and the Factory-to-Dealer Incentives "Entangled"


Review

Ugens sværeste sang : Megasus - Megasus

Det er depresiv metal når det er bedst. Der meste af sange er præget af konstante bas pedaler og skiftene slag kombinationer. Jeg blev nød til at hoppe ned på hard for at klare den med hæderlige 98% i sight read på trommer. På guitar bliver sangen en hel del lettere. Det er faktisk kun soloen som kræver lidt af ens evner til at alt strumme. Vocals er ren talky og det er på ingen måde fedt at synge denne sang. Bas delen er meget kedelig så hop uden om denne sang hvis du er bas spiller.

Ugens sjoveste sang :
Lenny Kravitz - Are you gonna go my way

Trommerne har så stor en betydning i denne sang at man virkelig har det fedt når man spiller sangen. Men den er meget let. Igennem det meste sangen er det standard rhytmer og der er nogle få rolls. Men den er helt klart den sjoveste sang på trommer i denne uge. Det samme gælder for guitar. Sangen består næsten kun af hammer ons og den er meget sjov at spille sammen som et band. Vocals er fede da man kender teksten og virkelig kan rocke ud.

Ugens overraskelse : Honest Bob and the Facotry-to-dealer Incentives - Entangled

På ingen måde en svær sang men jeg blev overrasked over hvor fed denne sang var på de forskellige instrumenter. På trommer er sangen meget "straight forward" indtil man rammer midten af sangen hvor der kommer en væld af alternative rhtymer. Guitar delen er lidt medicore, det er ikke en sang man kommer til at huske for dens fede chart men sjov er den. Bas delen er kedlige lige som alle andre sange i denne uge. Da jeg sad og spillede sangen tænkte jeg... jeg har da hørt noget der minder om det her før. Vocal delene minder rigtigt meget om REM eller U2 og jeg kan faktisk god lide det.Lenny kravitz DLC pakke 1 : dont buy

Man skal være kravitz fan for at spille andre sange end "Are you gonna go my way". I stedet for at købe hele pakken, så køb hellere den enkelte sang alene.

Honest Bob and the Facotry-to-dealer Incentives - Entangled : Must buy

Fed sang selvom dens sværshedgrad er lav. Jeg blev positivt overrasked og jeg vil helt klart prøve at få mine venner til at spille med til den.

Megasus - Megasus : Man skal være metal fan

Sangen er meget dyster og den sværeste sang i denne uge. Dog kun på trommer. Guitaren er meget let og vocals består kun af talkies. Jeg vil ikke anbefale denne sang da den ikke giver det kick, som jeg personligt får af fed rock eller god metal, pga den meget dystre tone i hele sangen. 
11-01-2009 - 01:26

Fedeste stykke musikBedste stykke musik ever. Surt at Cliff er død nu.


07-01-2009 - 11:22

Min første Rock blog og lidt om fremtiden

Jeg tænkte at jeg ville lave en blog for alle dem der spiller rock band da jeg i dag takket været Roy Orbison har ramt 300 download sange. Jeg vil hver uge lave et review af ugens sange så man måske kan få et bedre overblik.

Jeg køber næsten alting, jeg har alt fra trasher til hella good til franklin towers. Min musik smag er meget alsidig så tjek den her blog hver onsdag og så burde jeg have et review op af ugens sange. Jeg tester også sangene med alle instrumenter. Dog har jeg ikke tid til Roy Orbison i denne uge. Men han kommer i næste uge plus et review af næste uges DLC.

Jeg vil slutte af med et billede af hvad mine penge har gået til siden maj 2008.
Følg Xboxlife her