Psymatiq's blog
23-05-2010 - 13:51

90000 G....ja okay da

Ramte 90.000 G i dag mens jeg spillede RDR. Normalt er jeg ligeglad med G men jeg syntes jeg vil dele et par oplevelser fra da jeg startede med at indsamle gamerscore.

Største gamerscore whoring fail 

Jamen... Hanna Montana er nok det værste spil jeg har puttet i maskinen bare for at indsamle G. Og ikke nok med at jeg skulle igennem dette helvede...så fik jeg aldrig 1000G på grund af et elendigt kast bolde efter mælkeflasker spil. Eneste måde jeg kom igennem dette helvede var ved at slukke for ingame lyden og hører Megadeth mens folk brokkede sig over det på justin.tv da jeg streamde det :D .

Sværste Achivement

Et par stykker i COD 4 på veteran var et helvede... jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg bandede og kastede med ting da jeg skulle vente på helekopteren på sniper banen.

Værste spil

Det eneste spil der kunne slå Hanna Montana er.... Leisure suit Larry : Bust Office.... ALDRIG har jeg før oplevet et spil der gav mig mere lyst til at kaste spillet ud af vinduet. Efter jeg døde 582 gange fra den elendige hoppe system var det slut. Spillet blev smadret med kølle..


Næsten 3 år og kun 90 k G ?

Jeg bruger alt for meget tid på rock band. Jeg har tracket at jeg har spillet rock band 2 i ca 23 timer om ugen.. noget som har været langt højere :P .

Jeg rammer snart 100000 G men... jeg er faktisk ligeglad nu. Da jeg ramte 50000 begyndte lysten med at få G at falde. Da jeg kom igennem Hanna Montana ramte jeg væggen. Og nu nyder jeg bare at spille i stedet for at fokusere på achievments. Dog indsamler jeg for det meste G ind efter jeg er færdig med et spil.

/brainfart

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her