Psymatiq's blog
17-02-2009 - 12:25

Rock band DLC review 17/2-09

Rob Zombie invadere Rock band igen

Først kom en sang fra et af Rob zombies solo projekter, og nu kommer han så med banded White zombie. Oven i hatten kommer den første sang fra norske Turbongro i rock band.

White Zombie
White zombie - More human than human

White zombie - Balck sunshine

Turbongro - Wasted again
Review


Ugens sværeste sang :  White Zombie - Black Sunshine

Den her sang er rent guld. På hvert eneste instrument måtte jeg tage mig selv i at få gåsehud. Sværhedsgraden er høj både på guitar,trommer og især bas. Denne sang har ugens sværeste bas track da hele chartet næsten kun består af normale notes(altså næsten ingen HO eller PO) og den holder en fast rhytme gennem hele sangen. Det er lige før at jeg ville give denne sang ugens sjoveste sang men White zombie brilierer med mere i denne uge.


Ugens sjoveste sang :
White Zombie- More human than human
Se nedstående


Ugens overraskelse : White Zombie - More human than human

Guitaren er tier 0 men føj for et fedt riff der kommer en gang imellem. Der er bare så meget gang i den her sang så gåsehuden kommer frem. Trommerne køre på det samme hele vejen igennem men det er bare så fedt charted at man glemmer det og bare nyder denne fede musik. Bassen er ikke ugens sværeste(tier 2) men den er helt klart den fedeste selvom basen i black sunshine klart er noget at det bedste bas mæssige vi har set i DLC i år.
White zombie - More human than human MUST BUY

Det er kun trommerne der er helt oppe på tier 5 men sangen er bare så fed at selv en tier 0 guitar giver en fed musik oplevelse. Et klart must buy for musik elskere.

White zombie - Balck sunshine MUST BUY

Kendt fra Guitar hero 3 og bare en fed sang. Bassen fylder meget i den her sang og den er bare fed at spille. Sværhedsgraden er næsten i top over hele feltet og det er klart en sang der må købes.

Turbongro - Wasted again Buy

Jeg har faktisk aldrig hørt om dem før men jeg syntes at Turbongro kommer med et hæderligt udspil med deres første sang i rock band. Tag et lyt af sangen da guitar charted faktisk er helt okay.


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her