Psymatiq's blog
10-02-2009 - 16:30

Rock band DLC review 10/2-09

I denne uge kommer The fratellis med 3 sange fra deres nyeste album

The Fratellis Creepin Up the Backstair
The Fratellis Flathead
The Fratellis HenriettaDenne uge

Jeg var lidt(meget) negativ da jeg så hvad der kom i dag af DLC, men som den ægte champ jeg er købte jeg sangene for jeres skyld.. ;) .


Review

Ugens sværeste sang :  The Fratellis Creepin Up the Backstairs
Det der kendetegner denne uges DLC er at alle sange på guitar består af altstumming med pauser imellem(jeg har ikke rigtigt styr på scorehero udtrykne :P). Og det jeg er værst til på en guitar er lige præcis dette. Så helt personligt var sværhedsgraden høj men tiersne på guitar er kun sat til tier 2-3. Overall er guitaren den sværest denne uge. Trommerne står for ugens sværeste og sjoveste tromme note chart. Det er ikke et chart der trækker tænder men udfordrende er det(tier 5). Basen er sjov og udfodrende.


Ugens sjoveste sang :
The Fratellis Flathead
Se overstående


Ugens overraskelse : The Fratellis Flathead

Den eneste sang i denne uge der har en solo. Hele note chartet er ikke diffrenceret så man får hurtigt rutinen på guitar. Slut soloen er sjov og ufodrende men den er ikke noget specielt udfodrende for en guitar virtuso.


The Fratellis 1 Dont buy
Det er ikke fordi der ikke er en udfordring.. det er bare det at der ikke er noget ved sangene der virkelig fanger mig rent musikalsk. Og samtidigt følelse det som om at alle sange er ens da de alle bruger alt strumming. Trommerne i creepin up the backstairs skal have ros selvom denne sang heller ikke er det bedste jeg har prøvet. Overall dont buy. Men giv dem et lyt igennem music storen eller youtube.


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her