Psymatiq's blog
03-02-2009 - 14:58

Rock band DLC review 3/2-09

En tynd gut med en guitar kaldt Thin Lizzy giver fuld gas i denne uge sammen med The pretenders,Pat Benatar og Nikko.

* Thin Lizzy - "Boys Are Back In Town (Live)"
* Thin Lizzy - "Cowboy Song (Live)"
* Thin Lizzy - "Jailbreak (Live)"
* The Pretenders - "Precious"
* Pat Benatar - "Hit Me With Your Best Shot"
* Nikko - "Break My Heart"
* Nikko - "Don't Tell Me"


Denne uge

Jeg har ikke downloadet Nikko sangene da musikken ikke siger mig noget og jeg føler at det er lidt spild af penge. Men jeg må sige at vi har fået en uge der er værd at se tilbage på. Thin Lizzy giver den fuld skrue med årets fedeste musik indtil videre efter min mening. Super DLC uge..så go go download.


Review

Ugens sværeste sang :  Thin Lizzy - Cowboy song
Jeg må sige at jeg aldrig har hørt andet fra Thin Lizzy end Boys are back in town. Men Cowboy song gav mig et rent kick efter jeg havde lavet sight read på guitar. Hele 2 soloer som nok er de bedste soloer i år(fik 100% i begge på sightread :D ). Trommerne er varierede og rigtig fede at spille. Faktisk giver Live oplevelsen noget helt andet, ligesom vi har set det med ac/dc og the who sangene.

Ugens sjoveste sang :
Thin Lizzy - Cowboy song
Se overstående


Ugens overraskelse : Thin Lizzy - Jailbreak

Super fed solo på guitar og varieret notes og en fed rhytme. Trommerne er sjove,guitaren er sjov og der er gang i bassen. Alle sange i pakken kan kun på det varmeste anbefales. Jeg glæder mig som en lille dreng efter Thin Lizzy pack 2 nu.Thin Lizzy pack 1 MUST BUY

Pakken lugter langt væk af super fed rock and roll. Sværhedgraden er høj og Live stemningen giver lige det ekstra som nogle sange skal have. Jeg kan kun på det varmeste anbefale pakken. Alle sange er guld værd.

The Pretenders - "Precious" Dont buy

Jeg ved ikke om det var den elendige solo eller det ensforminge tromme spil der fik mig til at miste det energi kick jeg fik af Thin Lizzy. Sangen er bare dårlig og den er ensforming.


Pat Benatar - "Hit Me With Your Best Shot" Must buy

Vi kender den alle fra Gh3 til gengæld er dette master udgaven hvor gh3 kun kunne diske op med et cover nummer. Sangen er stille og rolig og giver en god stemning og guitar soloen er god og udfodrende.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her