Psymatiq's blog
27-01-2009 - 18:20

Rock band DLC review 27/1-09

Den sidste uge her i Januar byder på en gang hippie knald med 6 sange fra Grateful dead.

* Grateful Dead “Hell in a Bucket”
* Grateful Dead “Don’t Ease Me In”
* Grateful Dead “Cold Rain & Snow”
* Grateful Dead “Doin’ That Rag”
* Grateful Dead “Fire on the Mountain”
* Grateful Dead “Uncle John’s Band”


Denne uge

Der er en klar vinder af ugens DLC i den her uge. I forhold til den tidligere Grateful dead pakke er der ikke så mange sange der virkelig skiller sig ud og som rammer det jeg personligt kan lide ved Grateful dead DLC(stille og rolig musik med fede soloer og lækker note chart).


Review

Ugens sværeste sang :  Grateful dead - Hell in a Bucket

Denne sang er på ingen måde svær efter mine standarder men den er den sang hvor der sker mest og det er samtidigt den sjoveste og mest udfordrende sang i pakken. Det er faktisk kun bas i cold rain & snow der har en højere tier end nogen af de andre sange. Men det er overall at Hell in a bucket får prisen som ugens sværeste sang. Samtidigt kan guitar og tromme folket glæde sig over en fed guitar del med hele 2 soloer, og en tromme chart der konstant ændre sig.


Ugens sjoveste sang :
Grateful dead - Hell in a Bucket

Se overståendeUgens overraskelse : Grateful dead - Uncle John’s Band

Sangen er ikke svær. Den er heller ikke det sjoveste jeg har prøvet men jeg ledte virkelig efter en sang i pakken der skillede sig ud fra de andre og gav mig løst til at spille den igen(udover Hell in a bucket). Guitar delen er fed pga det akustiske spil der kommer engang imellem. Men overall er det ikke en sang der virkerlig fanger en.Grateful dead pack 1 Dont buy(se nedenfor)

Pakken i denne uge er ikke det bedste jeg har prøvet fra Grateful dead. Den eneste sang der virkelig kommer i huske bogen er Hell in a bucket. Det akustiske i Uncle John`s band fortjener lidt ros, men ellers er det en meget sløj pakke. Trommerne er kun sjove i Hell in a bucket. Det samme gælder for bas dog skal det siges at bas i cold rain & snow er den mest ufodrende bas pga tempoet men ellers er der ikke noget at skrive hjem om. Så alt i alt... download Hell in a bucket og ellers gå uden om resten af pakken.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her