Psymatiq's blog
20-01-2009 - 13:12

Rock band DLC review 20/1-09

Steve Miller kommer med hele 3 sange i den her uge. Vi kender ham fra rb2 sangen Rockin me. Som et ekstra plus er der 5 sange fra henholdsvis Godsmack,Belly,Ghosthounds(kendt fra de 20 gratis sange),Mute math og den legendariske gyser films/musikker Rob Zombie.


Space Cowboy - Steve Miller
Take the Money and Run - Steve Miller
The Joker - Steve Miller

I Stand Alone - Godsmack
Feed the Tree - Belly
Wind Me Up - Ghost Hounds
Typical - Mute Math
War Zone - Rob Zombie


Denne uge

Sværhedsgraden i den her uge er ikke særligt høj. Der er en enkel svær solo og  lidt alternative rhytmer på trommer i nogle sange. Men ellers er niveauet meget lavt blandt sangen i den her uge. Og derfor har det været svært for mig at findes uges vinder blandt priserne.


Review

Ugens sværeste sang :  War Zone - Rob Zombie

Jeg havde forberedt mig på et helvede på guitar(da jeg har hørt sangen på youtube) men efter 1 minut inde i sangen skete der stadig intet. Da jeg er syg i dag så sad jeg i min seng og spiller en dybt akavet stilling så min reaktions evne var 0. For ud af ingenting kom der en solo med zig zag helvede. Jeg sprællede som en regnorm der kæmper for dens liv og kom ud af soloen med nød og næppe. Trommerne er kun tier 3 og er ikke komplicerede på nogen måde. Det var et meget tæt løb mellem denne sang og godsmack sangens i denne uge. Trommerne i Godsmack sangen er de sværeste i denne uge på trommer men soloen på guitar i War zone var bare en tand mere udfordrende.


Ugens sjoveste sang :
Typical - Mute Math

Hele 2 priser i den her uge, fra et band jeg aldrig har hørt om før. Lad mig sige det sådan her. Trommer og især bas er virkelig fede at spille. Sangen er ikke på nogen måde svær men den er sat så godt sammen at man får lyst til at spille den igen og igen. Det er den sjoveste bas sang i den her uge og jeg er har nu spillet den på alle instrumenter mindst 2 gange, pånær vocals da jeg lyder som bamse pga at jeg er syg.Ugens overraskelse : Typical - Mute Math

Se overstående.Steve miller pack 1 Must buy

Sammenlagt er pakken den mest udforende i denne uge. The joker og Space cowboy er de bedste sange i pakken og er noget dejlig rock som varmt kan anbefales. Take the money and run er også en god sang men jeg havde det sjovest med at spille de to andre sange.


I Stand Alone - Godsmack Must buy

Sangen i sig selv er virkelig god . Til gengæld er guitaren kedelig. Trommerne vinder dog prisen som denne uges bedste tromme track. Da den både er udfordrende og sjov.

Feed the Tree - Belly Dont buy

Mix The Cure bas track+en kvindelig forsanger og lidt pop rock og du har Belly med Feed the tree. Sangen er meget let og er ikke noget særligt at skrive hjem om.


Wind Me Up - Ghost Hounds Dont buy

Der findes allerede en sang med Ghost hounds blandt de 20 gratis sange der kom med rock band 2. Lige som Belly kommer de ikke med noget man vil huske som en fed sang efterfølgende. Charted er kedeligt og meget lidt udfordrende.

Typical - Mute Math Must buy

Ugens bedste sang. Mixet mellem en sjov tromme del, en udfordrende bas og en fed vocal del gør Mute math vinder hele to priser i den her uge. Dog syntes jeg at man skal se nogle videoer på youtube først før man gør sig videre tanker om at downloade den her sang da min musiksmag er meget alsidig.

War Zone - Rob Zombie Man skal være metal fan

Dette er ugens sværeste sang pga guitar soloen. Trommerne er okay men ikke noget voldsom udfordrende. Vocal tracket et næsten kun talkies og bas delene er kedelig. Sangen i sig selv er dog meget fed så alt jeg kan sige at vi mangler nu er...........DRAGULA :D .

 Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her