Psymatiq's blog
13-01-2009 - 12:13

Rock band DLC review 13/1-09

I denne uge kunne HMX diske op med 4 lenny kravitz sange og 2 sange fra HMX egne bands.


Lenny Kravitz “Are You Gonna Go My Way
Lenny Kravitz “Freedom Train
Lenny Kravitz “Let Love Rule
Lenny Kravitz “Mr. Cab Driver

Megasus “Megasus
Honest Bob and the Factory-to-Dealer Incentives "Entangled"


Review

Ugens sværeste sang : Megasus - Megasus

Det er depresiv metal når det er bedst. Der meste af sange er præget af konstante bas pedaler og skiftene slag kombinationer. Jeg blev nød til at hoppe ned på hard for at klare den med hæderlige 98% i sight read på trommer. På guitar bliver sangen en hel del lettere. Det er faktisk kun soloen som kræver lidt af ens evner til at alt strumme. Vocals er ren talky og det er på ingen måde fedt at synge denne sang. Bas delen er meget kedelig så hop uden om denne sang hvis du er bas spiller.

Ugens sjoveste sang :
Lenny Kravitz - Are you gonna go my way

Trommerne har så stor en betydning i denne sang at man virkelig har det fedt når man spiller sangen. Men den er meget let. Igennem det meste sangen er det standard rhytmer og der er nogle få rolls. Men den er helt klart den sjoveste sang på trommer i denne uge. Det samme gælder for guitar. Sangen består næsten kun af hammer ons og den er meget sjov at spille sammen som et band. Vocals er fede da man kender teksten og virkelig kan rocke ud.

Ugens overraskelse : Honest Bob and the Facotry-to-dealer Incentives - Entangled

På ingen måde en svær sang men jeg blev overrasked over hvor fed denne sang var på de forskellige instrumenter. På trommer er sangen meget "straight forward" indtil man rammer midten af sangen hvor der kommer en væld af alternative rhtymer. Guitar delen er lidt medicore, det er ikke en sang man kommer til at huske for dens fede chart men sjov er den. Bas delen er kedlige lige som alle andre sange i denne uge. Da jeg sad og spillede sangen tænkte jeg... jeg har da hørt noget der minder om det her før. Vocal delene minder rigtigt meget om REM eller U2 og jeg kan faktisk god lide det.Lenny kravitz DLC pakke 1 : dont buy

Man skal være kravitz fan for at spille andre sange end "Are you gonna go my way". I stedet for at købe hele pakken, så køb hellere den enkelte sang alene.

Honest Bob and the Facotry-to-dealer Incentives - Entangled : Must buy

Fed sang selvom dens sværshedgrad er lav. Jeg blev positivt overrasked og jeg vil helt klart prøve at få mine venner til at spille med til den.

Megasus - Megasus : Man skal være metal fan

Sangen er meget dyster og den sværeste sang i denne uge. Dog kun på trommer. Guitaren er meget let og vocals består kun af talkies. Jeg vil ikke anbefale denne sang da den ikke giver det kick, som jeg personligt får af fed rock eller god metal, pga den meget dystre tone i hele sangen. 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her