Psychotic nUb's blog
03-03-2008 - 13:41

Beautiful Katamari

I fredags købte jeg det, af mig, længe ventede sidste skud på Katamari skiven: beautiful katamari, og man må sige at det er en oplevelse ud over det sædvanlige!

Allerede når man putter disken i maskinen mødes man af den fantastiske musik som kører spillet igennem. I starten var jeg liek "meh" over musikken da det, i mine ører, lød som alt andet japansk mainstream pop musik som man kan høre i "insert random anime here", men jo mere jeg hørte det, jo mere fanget blev jeg af det, og til sidst tog jeg mig selv i at skråle med på de forskellige, meget varierede, sange der kører i de forskellige baner. Musikken er helt klart et af de bedste punkter i dette spil, da det fastholder den bizare underholdende stemning der er i spillet.

Når man starter spillet presenteres man først for den fantastiske historie af episke proportioner, som får selv Metal Gear Solid serien til at ligne Teletubbies. Den går ud på at denne fyr:


(The king of all Cosmos) og hans kone er ude og spille tennis. Som den ekstremt gode tennis spiller kongen er, laver han en elite zomg serv som er en smule for kraftig. Dette resulterer i et sort hul som suger alle planeter, stjerner, tjenestesfolk osv til sig. Kongen får nu fat i sin trofaste søn og får ham til at løse problemerne for sig mens han selv høster æren. Dette gør prinsen ved at rulle kugler af ting og sager som er på den sidste planet op. Disse kugler skal være af en bestemt størelse og konsistens, afhængig af hvilken planet eller lignende den skal blive til. Er kuglen ikke fin nok til kongens smag tøver han ikke med at begrave dig i verbale angreb. Hvis du værre endnu failer banen smider han dig op på et kæmpe billard bord og slynger kugler efter dig. Dette er meget underholdende på sin helt egen måde, men bliver en smule træls i længden.

De eneste kritik punkter jeg kan finde i dette ellers meget underholdende spil er den grafiske del, som ikke er forbedret synderligt siden de andre spil, og den noget tyndt populerede online del.

All in all vil jeg gi dette spil 4 ud af 5 onigiris


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her