Prosition's blog
11-05-2009 - 15:29

omg ikke igen

Ja så røg xboxen igen, den gider ikke at læse diskene. Så nu må den til rep for 3 gang :( 
11-08-2008 - 13:10

Lorte service fra MS

Goddag gutter.

Nu er det 3 uger siden at jeg aftalte med ms at ups skulle hente min xbox hjemme ved mig. Men de er stadigvaek ikke kommet, Jeg har ringet 3 gange nu derind og spurgt om der sker noget. Men de undskylder bare og siger en masse lort. Nu har jeg s[ lige ringet derind, og nu har de lavet en helt ny sag, |fordi de ikke havde sendt odren ind til ups| s[ nu skal jeg vente 7 til 10 dage for at f[ den hentet. Lidt over en mdr for at f[ den hentet syntes jeg fanme der er ringe service ! Jeg tor slet ikke teanke p[ hvor lang tid det tager for dem at reperere den :D
24-03-2008 - 23:11

Den dårlige handelskarakter.

Som i kan se har jeg fået en dårlig handelskarakter, men jeg vil gerne begrunde hvorfor jeg har fået den så folk stadig vil handle i fremtiden .

Han sendte først en besked som i kan se her om vi skal handle.

http://share.xboxlife.dk/file/ywuxmwzjotbkzthkyju0zwzlzmfhmwi4ngi5n2zhmzu.jpg
 
men som i kan se har han skrevet mass effect til mass effect men det var en bøf fra hans side. ;)

Jeg gik med til denne handel, og ville sende hurtigst muligt. Så vi udvækslede adresser og numrer. Dagen efter skriver han til mig at han ikke vil hvis jeg ikke vil give ham penge. Det siger jeg nej til og skriver at jeg ikke vil handle så. Han siger at de penge er ligemget og at vi skal handle. Senere skriver han er usikker, og jeg siger at han lige må finde ud af noget.  Igen skriver han at han ikke vil hvis jeg ikke giver penge jeg afviser og siger at dealen er aflyst.

Han giver mig så denne handelkarakter :


Han laver useriøse bud og tænker slet ikke på hvad spillene virkelig er værd, også hopper jeg fra - fordi han vil ha' mass effect for timeshift ..

Kan ikke anbefale denne bruger og han er slet ikke til at komme i kontakt med.Som i kan se ovenfor er det ham der byder så hvordan kan jeg give dårlige bud ligeplugselig?

Jeg er ikke til at komme i kontakt med? han sender utrolig mange sms beskeder. Og jeg bliver oppe til efter midnat for at besvare alle hans spørgsmål.

Og det var mig der hoppede fra, og bad ham ikke at skrive mere hvilket han havde lidt svært med da han bad mig om at handle med ham, bare jeg ville smide 30 kr i istarten, og næste besked 50 kr.

Han har åbenbart svært ved at gøre ting op med sig selv og det udløser denne handelskarakter.

Håber i med dette blog indlæg kan se at han er den usæriøse sælger, og at jeg stadig er til at stole på.

MVH. Christan Andersen


Kan lige se der er nogen stave bøffer osv. retter dem imorgen skulle bare lige have forklaret det huritg,

Brugeren har sendt en undskyldning til mig, han undskylder for den dårlige behandling og handelsk. Men lader denne her blog blive indtil den handelsk bliver fjernet hvis den gør (som den jo nok ikke gør )
28-10-2007 - 13:05

Band of brothers- serien

Overstående serie er ganske enkelt en utrolig god serie. Selvom den jo er ved at lidt gammel er dette alligevel en fantastisk serie. Efter min mening den bedste krigsserie jeg nogensinde har set.-

Jeg købte boxen af en bruger herinde for en sølle 20'er. Selvom den var billig havde jeg store forventninger. Og man kan godt sige at serien gik over mine forventninger.

Gennem filmen følger vi 2'en verdenskrig. De første afsnit følger vi at "easy kompaniet" som det blev kaldt- Man ser hvordan de udfører deres missioner. Serien er også til tider spændene, og både ben og andre diverse legemer ryger af. ;)
I det sidste afsnit ser vi hvordan krigen slutter osv.
I et af afsnittene finder de en kz lejr. Men kan se på menneskerne at de er udsultet, og hele den schene er virkelig godt laver.

Der er 10 afsnit i alt, og alle har deres egen charme at byde på. Hvis du ikke har set serien så er mit råd at smutte ud og købe den!


http://share.xboxlife.dk/file/mdmzmdk2mtbhywyyytkzmmi5zdy3mddhmmjjnmjiywe.jpg


Serien får 5 ud af 6 stjerner. Da den manglede lidt nogen steder.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her