PonyArne's blog
10-01-2011 - 19:22

ok nice sygdom alligevel

Heeeeej.. Kender i det der hvor man er syg.... i 1000 år? mmmmmmmm! det er bare lækkert! Har været syg siden et par dage før vi havde fernisering med skolen. Det var så den 10. dec.

Det startede med lidt lækker alm forkølelse. Det hang fast i et par uger.

BUM! Slår direkte over i halsbetændelse! Den gode af dem, som ikke kan behandles. Nogensinde.

Nu sidder jeg så på arbejde (igen) selvom skolen startede idag. (nice) Arbejder alt for meget. Eller.. der er jo ikke så meget arbejde i det, men jeg bruger stadig sygt meget tid på at arbejde.

Whatevz. Ehhm... Nå jo. Jeg sidder jeg så her med noget som begynder at ligne lungebetændelse! What do you know!??!?! wauw altså! Jeg havde lige et par dage hvor jeg... wait for it!!! var rask?!!??! virkelig underlig følelse. Meget specielt.

På det ene side kunne det sku måske være meget lækkert at blive ordenligt syg. Altså så man bliver nød til at blive hjemme fra alt. FalloutNW og fable3 skulle gerne komme til min postkasse i morgen eller deromkring. Mums. Dejlig gamingsygdomsdage man kan få ud af det.

Men på den anden side... Det er der sku ikke nogen penge i... Jeg får ikke sygepenge på min job.. eller jo.. man får vidst for den første dag. Desuden er skolen jo startet. OG udover det er der jo den ansøgningsfrist til akademiet... baaaah.. Der er aaaaaalt for meget at rive i for tiden.. Det er til at blive idiot af.

Hvad med jer?!?! har i også haft dødssygdomme her hen over vinteren? (som selvfølgelig ikke e ovre før april eller sådan noget)..

Jeg ved ikke hvad jeg skal skrive nu!! jeg holder den bare kørende, ikke? Det er nice.. ehmmm... Ikke stoppe med at skrive.. HA! Jeg så en sjov side som jeg selvfølgelig ikke lige kan huske navnet på.. Men det var bare en samling billeder af Kim Jong-Il (er det sådan?) som kigger på ting! Siden hed vidst noget med "Kim JOng-Il likes to look at stuff.. Det er selvfølgelig bare billeder fra hans mange besigtigelser af hvad landet nu går og producere.. Men det er pisse sjovt for han ser bare så evigt ristet ud. 

Se så fik i også lige den med. En dag finder jeg måske linket til jer. En dag finder i måske linket til mig. 

God aften!

TL;DR (hahaha.. selvfølgelig gjorde du det....)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her