PonyArne's blog
04-01-2011 - 15:45

Endelig et nyt spil! (snart)

"Sådan deeeeeer! Det' så vigtiiiigt!"... Endelig er der et nyt spil på vej. Takket være et lille pusterum i økofar og en bruger ved navn TheWallPainting (som fandt et godt tilbud) er der endelig et eksemplar af New Vegas på vej til mig. Jeg har glædet mig sindsygt meget til at prøve det. Hurra for det.

Selv foruden det er det en god dag. For første gang i længere tid har jeg haft en 100% fridag. Sliiice.. Den har gået med lidt af hvert. Dejlig oprydning.... hmm.. jaja det skulle altså lige overståes. MEN! Så har jeg fået prøvet demoen af Divinity II - something something. Jeg synes sku det var meget underholdende, så det var rart at det var en usædvanligt lang demo. Så er der alligevel lidt at spille selvom fallout kun er på vej. Nu jeg jeg ved at hente demoen af Hydrophobia.. Kom i tanke om det men jeg bladrede gennem diverse menuer på boxen. Jeg kan huske hvor meget de selv (udviklerne) var oppe og køre over hvor for syyygt det vand er! Så det må man vel heller se med egne øjne. Udover det har jeg lige set et par videoer med homefront. Det minder mig om half-life 2 i de første par områder man vader rundt i. Fint nok.

Desværre er husfreden forbi. Kæresten har meld per sms at hun nu har fri og er på vej hjem. Hun har af en eller anden mærkelig grund fået ind i hjernen, at når jeg endelig har en fridag, så skal vi da spille wii... JAAAAAH... Jamen det er da det vi skal. Jeg har så rundet op med at tvinge hotdogs på menuen, hvilken hun så bare må bide i sig. mmmmm hotdogs. Kun det bedste på en stener dag.

En stener dag hvor jeg så småt brude have gået igang med ansøgning til kunstakademiet.. haha.. baaaah.. Der er aldrig HELT fred..

Det var det flinke mennesker (og de få røvhuller der måtte være)

TL;DR (det har jeg lige lært hvad betyder)

Goddag!

Hmm.. det handlede egentlig ikke særlig meget om det ny spil.. Men det bliver godt!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her