PonyArne's blog
17-12-2010 - 20:32

Julegaven! hej

Såååå!

Cowbutcher er ude i noget af det samme. Stakkels mand. Ligesom jeg er en stakkels mand.

Der skal jo også købes julegave til gammelkonen. Selvom vi bor sammen har hun så valgt at sende mig en email med gaveønsker. Underligt? - Ja. Brugbart? - Meget!     Men hvad for noget skal man nu også lige vælge?

Kjoler, ipod, smykker, pulsur osv. blablabla.

Jeg har haft for meget om ørene det sidste stykke tid så jeg kan ikke overskue at finde på noget selv. Lidt tamt? - Meget muligt. Stadig svært? Indeed.

Hun er blevet ornlig fitness på det seneste så skal hun ha gear? Eller skal hun ha det samme som hun altid får (kjoler, undertøj, smykker, whatevz..)

Hvad koster pulsure? Jajaja.. googlekelkoointernettet. Men jeg aner ikke en skid om det. Jeg er ikk fitness. Jeg har skæg...

Er det for kedeligt at give gear? ipoden har hun egentlig nok mest brug for. Workout til medina er åbenbart sygt moderne. Det kan jeg egentlig godt forstå. Hvis jeg er virkelig fuld, så laver jeg vel også en form for workout hver gang medina smadre anlæg omkring i det ganske land. (Jeg kan ikke huske om det er ganske man siger....) (ha.. men det lyder nogenlude..) (ja...)

Skal jeg bare slå terninger om det? Det der med personlige julegaver siger mig ikke så meget.

ehm... ja..

HA! og så lige til dem som er vildt sure over at der er så mange lame blogs på et gamerforum:

Jeg har ikke rigtig haft råd til at få fingre i nye spil på det seneste. Det jeg får er hovedsagligt det jeg bytter mig til med Jibla downtown (fuck.. jeg tror egentlig han har spillet Enslaved..) og ham har jeg ikke lige set på det seneste. Han er nok sur over et eller andet.

All i want for christmas is alle de xboxspil som der er kommet på det seneste. Jeg synes der kommer for mange xboxspil. WUUUH! Nu komer Brink også snart. Det tror jeg bliver sygt tight. Ellers har jeg glæder mig forgæves i virkelig lang tid. Det ville være halv mærkeligt. 

Gad aften!

p.s. Husk at se "B Movie".. Den er sjov. Men god.


 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her