PonyArne's blog
16-12-2010 - 21:36

Hvad er spillene værd...?

Yooooooo!

Jeg har spillet Enslaved igennem. Jeg har lidt på fornemmelsen at der ikke er så mange som har prøvet det og det er synd. Det er et super godt spil! Flowet og historien holder max. Men whatever.

Det jeg egentlig ville skrive om var at; Nu er jeg så gået igang med at se mig om efter det næste spil jeg skal prøve kræfter med. Det skal ske ved at jeg får bytte enslaved til noget nyt. Men hov...?! Jeg finder så småt ud af at folk jeg spørge om mulighed for byt bare ikke mener at Enslaved er noget værd. Det synes jeg er ret underligt.

Eksempelvis var der en der ville have mere end Enslaved for sit AC:B, hvilket jeg overhovedet ikke forstår. Han mente det var et ulig byt. På nettet koster spillene det sammen. Så hvad angiver et spils værdi?

Om noget burde Enslaved da være mere værd (på bytte bytte brugt markedet) da der højest sandsynligt er langt flere AC:B i omløb. Eller hvad?

Hvordan vurderer i andre om hvorvidt en byttehandel er fair eller ej? Er det release date? Er det pris fra ny? Spillets holdbarhed?

Hmmmm

Skriv noget grimt om mit indlæg! Jeg ved i sidder og venter derude!

Godaften
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her