PonyArne's blog
05-12-2010 - 21:18

åhh, den gamle snydepels..

Man skulle tro, at når man er blevet snydt på internettet, forsvinder vreden over det på et tidspunkt. Sådan er det jo slet ikke! :) Næh i ny og næ hopper jeg ind på den gamle snydepels' facebook side for ligsom lige at tjekke op på hvordan det går med ham. Tidligere på året skrev jeg til at ham at det var dejlig for ham at han havde fået et hus i nabobyen fra hvor han boede. Det skulle blive godt for ham at komme hjemmefra. At han skulle bo med sin bror hjælper nok lidt på hjemveerne. Mon ikke? Han valgte dog endnu en gang ikke at svare mig. Han kunne nu godt lige have inviteret på hot dogs eller andet 'tam-teenager-flytter-hjemme-fra-mad'. Måske en lille kold øl. Det ville være på sin plads.

Idag var jeg så inde og lure igen. Da jeg jo har lidt tid jeg skal slå ihjel i ny og næ er det jo en fremragende måde at gøre det på. Til min store glæde (selvfølgelig på hans vegne) fandt jeg ud af at han har fået en lille hund! Underligt nok ser den ganske rar ud og ligner slet ikke en psychomuskelmotherfucker som man ellers skulle tro han villle erhverve sig. Jeg har selvfølgelig skrevet tillykke til ham og fortalt ham at jeg synes at han hund ser sød ud. Jeg brugte selvfølgelig også lejligheden til at høre ham om det var på grund af hvalpen, at han ikke havde haft tid til at sende spillet. Lad os se om der kommer svare? Mon ikke??! Mon dog...

Bottomline er vel at hvis i skal bytte spil med noget så lad vær med at gøre det når du står overfor store forandringer i din dagligdag. Det gør åbenbart folk utroligt glemsomme. Skriv det bag øret.

Hvad med jer andre? Stalker i også de folk som har snydt jer for noget eller er jeg den eneste med denne vane?

God aften

Xboxlife Share!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her