PhiberCell's blog
27-07-2010 - 14:34

Til dem der spiller StarCraft 2

Endelig kom spillet jeg tålmodigt har ventet på siden... hmm dont know 1999 - 2000 vil jeg tro..Anywho, tænkte at hvis i skulle have lyst til tilføjer i mig bare der inde, jeg kan findes på mailen claustuwel@gmail.com
23-07-2010 - 08:45

Godt nok noget tid siden

Så skete der lidt i livet. Eller egentlig en del. Først og fremmest så er jeg flyttet sammen med min dejlige kæreste, rigtig dejligt.Og endelig har jeg opgraderet fra min gamle xbox som jeg har haft siden hmm lanceringen af 360... største var klart at den nye slim næsten ikke larme ved siden af... og ikke mindst en betydelig større harddisk.Det kan vi godt lide.
Og så varer det ikke længe inden Starcraft 2 kommer..Glæder mig godt nok... arbejder selv med spil så har set min collectors edition er kommet... sexy :PMen vi har alle skrevet under på at ingen sælger den for tidligt eller selv tager den med hjem før tid...Sådan burde det generelt være med alle spil, nytter ikke noget at dem der sælger kan købe før tid... det tæller stadig som brud på salgs dato i min mening.
Ohh well.Det var vist alt for denne omgang...Ville gerne tale en masse mere om lejligheden og flytningen men vi er på en xbox side ikke et bolig forum ;)
Følg Xboxlife her