PhiberCell's blog
07-09-2008 - 21:23

Billigt internet søges! Hjælp Hvis i kan :)

Jeg har opsagt mit gamle internet fordi med skolen og mindre arbejde er der ikke penge til det vilde...
Dog vil jeg meget gerne stadig have noget internet.
Jeg skal dog bruge noget hjælp til at finde det billigste.
Jeg søger ikke noget hurtigt, fart er virkelig ikke så vigtigt.
Det skal selvfølgelig være en bredbånds forbindelse :) men som sagt behøver det ikke været hurtigt, men skal være billigt.

Så er der en der kan hjælpe mig og oplyse hvad der umidlbart er den billigste løsning.
06-09-2008 - 14:21

Nu er jeg kørt træt i det.

Jeg har været trofast medarbejder af den samme butikskæde i 3 år nu...Jeg har været rigtig rigtig glad for at arbejde i kæden, men efterhånden er jeg nu gået død i det!Men hvorfor?Jeg har kanon fede medarbejdere, jeg syntes hovedkontored og de mennesker der er der er herlige.Men hvad er det så? det er KUNDERNE!Jeg startede i en butik i lille samfund og blev efter næsten to år rykket ind i større butik..Fedt tænker jeg... Udover min hverdag nu består i at jeg bliver svinet til dagligt af kunder der er sure.Så sent som for 5 minuter siden fik jeg og vide at jeg er et tarveligt røvhul af en bistands klient som var far til en dreng på 13 år som ikke kan finde ud af man ikke må rykke på sin xbox mens spillet sidder i og kører fordi der netop kommer nogle dejlige store runder riinge...Men det er åbenbart min skyld...Han ville ikke engang lytte til hvordan jeg ville løse problemet nemmest muligt for ham...jeg er bare så træt af det...Jeg kom før i tiden altid skide glad på arbejde og var fuld af energi hele dagen lang...Men nu kommer jeg på arbejde og føler mig skide sur fra starten af... og selvfølgelig kan man godt mærke det på mig... og desværre går det jo udover kunderne som ikke fortjener det...Derfor har jeg valgt og søge nyt arbejde, Jeg tænkte at jeg må hellere gøre noget ved det inden jeg går hundrede procent død i det og det også går udover folk uden for arbejde.
JESUS CHRIST JEG HADER DE FORBANDEDE KUNDER I BALLERUP!Og jeg undskylder til de kunder som det er gået udover som ikke fortjener det..på det punkt har jeg desværre været et røvhul...
Ikke alle er dumme i Ballerup, men mange er altså!
Følg Xboxlife her