PhiberCell's blog
23-07-2008 - 11:32

Ikke mere guitar til mig :(

Sørgeligt, jeg er rigtig glad for at spille guitar og det er ikke fordi jeg er specielt god til det men kan nu stadig godt lide og tage guitaren og rocke lidt ud en gang imellem ;)

Men hvorfor så ikke mere af det.
Jo fordi jeg har sukkersyge...
Det har jeg haft i mange år efterhånden, omkring 14 år mener jeg.
her for 2 års tid siden faldt jeg lidt af på den med at holde 100 procent styr på det men for nylig har jeg besluttet jeg gerne vil komme tilbage i god stil, have ordenlig styr på blodsukkeret, min kost og generelt min levestil.
En metode til at overvåge og holde bedre styr på sit blodsukker består i man prikker et lille hul i ens finger, eller øre desværre kommer der bare aldrig nok blod fra mit øre.
Men du prikker hullet og sætter fingeren med blodet op til en lille test maskine som så giver dig et overblik over blodsukkeret... nemt og simpelt.
Det skal bare gøres minimum 5 gange om dagen og hvert et lille prik giver et lille bitte sår på ens finger.
Det gør så skide ondt når man spiller guitar og kører op og ned af strengene, endnu værre er hvis man trykker hårdt ind på strengene med de små sår.

Så derfor må jeg opgive guitaren for nu indtil jeg ligesom kan finde en bedre løsning eller lære og bide det i mig at det gør lidt ondt...

Iam such a wuzz...

Og så af rent nysgerrighed, hvor mange diabetikere har vi så her på xboxlife?
Skal lige siges mit er type 1, ikke den man kalder gammelmands sukkersyge.
21-07-2008 - 20:59

Gud nej tid til at bruge penge igen.

Ja som så mange andre har jeg et problem...Et slemt problem... jeg bruger rigtig rigtig mange penge...Og denne gang er det ikke et mindre beløb...
Nej skal simpelthen ud og bruge 9600,- kr.Sådan går det når ens ellers trofaste cd afspillere står af.Som nogle måske ved så er jeg dj og har gennem det sidste år brugt tid, sved og ikke mindst penge på at få mit eget mindre mobil op og køre.Det er gået rigtig godt.Jeg har været dj gennem mange år og følte simpelthen det var tid til at starte mit eget.Har så været så heldig så der fremover kommer til at være fast spillested for mit mobil setup.Men dejligt som tiden nærmer sig går ens cdj i stykker to gange og nu følger jeg mig bare ikke tryg ved den afspiller længere så selvom bliver lavet til reperation så har jeg besluttet og købe nye cdj.Jeg glæder mig skam som et lille barn glæder sig til jule aften, men som altid bekymre jeg mig en smule om økonomien selvom jeg egentligt har regnet på det hele og ved det hele går op uden problemer...
Men her kommer min point...Vi mænd har det vist med at bekymre os lidt ekstra om økonomi end kvinder... Eller er det bare mig...Jeg nærmer mig 0,- på kontoen en måned og selv det er tæt på løn tid kan jeg nærmest stadig gå helt i panik, mens min kæreste bare tager det stille og roligt og bare siger der må spares lidt.
Det samme gælder også hendes forældre.Min gode ven gennem mange år har det ligesådan...Den eneste jeg har mødt hvor det virker anderledes er mine forældre...Og så alligevel er det egentlig min stedfar der paniker lidt, selvom han dog ikke viser det kan man godt mærke det på ham...
Ak ja endnu en af mine underlige blog indlæg...
Glæder folk sig ellers til Rockband nu har dansk release?Var heldig og fik en tidlig med hjem idag og elsker det simpelthen, måtte også ind og downloade wonderwall fra Oasis og more then a feeling med Boston... classic :)Skal også have noget Metallica ned.
Følg Xboxlife her