PhiberCell's blog
11-09-2010 - 23:21

Modjo dj battle via facebook

Hej alle sammen.
Som nogle ved og andre slet ikke ved så er jeg eller i en vis forstand dj.Jeg har for nyligt meldt mig til Modjo dj battle via facebook og kan nu se mit mix er kommet op på siden.
Ville være super cool hvis i gider gå ind og lytte en gang til mit korte mix lavet i min morgen brandart heh.Kig efter det hvor der står Claus T ved som deltager og endelig tryk like hvis i gider ;)
http://www.facebook.com/CULT.MODJO?ref=ts
Sådan lidt hurtigt dj info om mig hvis der er nysgerrige sjæle der ude som vil vide noget mere.
Jeg har spillet i godt 2 år nu og har været heldig og opleve en masse.Jeg har spillet sammen med Kato, Breum og været dj for Joey Moe en enkelt aften.Og så sent som igår spillede jeg som opvarmer for The Voices egen Dj Chriz som by the way er noget af det flinkeste menneske jeg til dato har mødt.
Jeg har udover at møde en masse herlige mennesker så også spillet nogle rigtige dejlige steder hvor jeg her iblandt kan nævne Rust, Rådhuspladsen, Nasa og sidste weekend var jeg med til Danmark Bedste Booty på Søpavillionen.
Jeg gør det meget simpelt fordi jeg elsker det, og jeg elsker musikken.Spillede jeg ikke på natklubber ville jeg stadig spille der hjemme og i sove værelset og nyde det lige så meget.Okay indrømmet det er da lidt federe og komme sådan ud til de større steder, men tror en del af jer kan relatere til det med at elske hvad man laver.
Ohh yeah og update fra sidste blog så starter jeg nyt job på mandag :DI gav alle nogle gode ord og råd med sidste gang, det sætter jeg pris på :)
Og som sidste sidste ting... held og lykke med dit skema hyggen... heads up man, også selvom jeg var lidt efter dig i sidste blog... igen intet ondt ment
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her