PhiberCell's blog
23-07-2008 - 11:32

Ikke mere guitar til mig :(

Sørgeligt, jeg er rigtig glad for at spille guitar og det er ikke fordi jeg er specielt god til det men kan nu stadig godt lide og tage guitaren og rocke lidt ud en gang imellem ;)

Men hvorfor så ikke mere af det.
Jo fordi jeg har sukkersyge...
Det har jeg haft i mange år efterhånden, omkring 14 år mener jeg.
her for 2 års tid siden faldt jeg lidt af på den med at holde 100 procent styr på det men for nylig har jeg besluttet jeg gerne vil komme tilbage i god stil, have ordenlig styr på blodsukkeret, min kost og generelt min levestil.
En metode til at overvåge og holde bedre styr på sit blodsukker består i man prikker et lille hul i ens finger, eller øre desværre kommer der bare aldrig nok blod fra mit øre.
Men du prikker hullet og sætter fingeren med blodet op til en lille test maskine som så giver dig et overblik over blodsukkeret... nemt og simpelt.
Det skal bare gøres minimum 5 gange om dagen og hvert et lille prik giver et lille bitte sår på ens finger.
Det gør så skide ondt når man spiller guitar og kører op og ned af strengene, endnu værre er hvis man trykker hårdt ind på strengene med de små sår.

Så derfor må jeg opgive guitaren for nu indtil jeg ligesom kan finde en bedre løsning eller lære og bide det i mig at det gør lidt ondt...

Iam such a wuzz...

Og så af rent nysgerrighed, hvor mange diabetikere har vi så her på xboxlife?
Skal lige siges mit er type 1, ikke den man kalder gammelmands sukkersyge.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her