PhiberCell's blog
25-12-2010 - 13:20

Når julen byder på vinglas og told

Så er jule aften vel overstået.
Jeg personligt havde en skøn aften med de mennesker jeg holder af.
Dette er den første jul jeg holder efter jeg er flyttet sammen med min kæreste, og det betyder jo fælles gaver :)
I år ønskede vi os vin glas fra Rosendahl, eller det fik jeg ihvertfald af vide fra min kæreste at vi ønskede os.
Funny thing, alle gav os så de vin glas så vi har virkelig et par stykker der skal byttes heh.

Men dejlig jul, jeg fik også lige Assassin Creed Brotherhood med hjem så det glæder jeg mig til at komme igang med.

Håber i alle har haft en lige så skøn jul som mig. 

Udover det så var min kæreste lidt uheldig med hensyn til de gaver hun har købt til mig.
Først og fremmest har hun bestilt hele pakken af Star Trek Voyager da det er den sidste star trek serie jeg mangler, hun har så bestilt det fra udlandet så tolden har åbenbart taget det, så der går lige en uges tid før vi får det, lidt uheldigt.
Så har hun også købt en gave til mig som sidder fra i udlandet på grund af vejret så den har jeg ikke fået endnu.
Det er lidt uheldigt, også set i lyset af at hun sidste år bestilte en Rahael Sadiq LP til mig som aldrig kom.

Og til de nysgerrige så gav jeg min kæreste en rejse til Paris med alt betalt.
 
19-09-2010 - 10:11

Livet er alligevel noget dejlig noget

Så sidder jeg her på kanten af sengen efter en event fuld weekend.3 spille jobs fra dj siden af, og så fik jeg endelig nosset mig sammen til at købe Reach ;)
Jeg kan ikke lade vær med bare at konstatere at jeg virkelig er glad for mit liv.
Jeg er endelig kommet i arbejde igen, super dejligt og det er måske ikke en drøm og være konsulent men jeg er omringet af herlige mennesker hele dagen som bare giver energi og glæde.
Mit kæreste, jeg føler mig helt forelsket igen, har ingen ide hvad det skyldes men det er ihvertfald dejligt at jeg kan få et helt sus af glæde i maven når jeg kommer hjem fra arbejde og hun møder mig i entreen.
Ikke mere pjat fordi det kan være skide irriterende og høre på en som bare er rigtig glad for livet hvis man selv har en dårlig dag.Men syntes stadig jeg ville dele min glæde med jer og håber i andre selv har noget og glæde sig over.
Heh næste opgave må være og samle en lille gruppe og gå igennem Reach sammen med ;)

11-09-2010 - 23:21

Modjo dj battle via facebook

Hej alle sammen.
Som nogle ved og andre slet ikke ved så er jeg eller i en vis forstand dj.Jeg har for nyligt meldt mig til Modjo dj battle via facebook og kan nu se mit mix er kommet op på siden.
Ville være super cool hvis i gider gå ind og lytte en gang til mit korte mix lavet i min morgen brandart heh.Kig efter det hvor der står Claus T ved som deltager og endelig tryk like hvis i gider ;)
http://www.facebook.com/CULT.MODJO?ref=ts
Sådan lidt hurtigt dj info om mig hvis der er nysgerrige sjæle der ude som vil vide noget mere.
Jeg har spillet i godt 2 år nu og har været heldig og opleve en masse.Jeg har spillet sammen med Kato, Breum og været dj for Joey Moe en enkelt aften.Og så sent som igår spillede jeg som opvarmer for The Voices egen Dj Chriz som by the way er noget af det flinkeste menneske jeg til dato har mødt.
Jeg har udover at møde en masse herlige mennesker så også spillet nogle rigtige dejlige steder hvor jeg her iblandt kan nævne Rust, Rådhuspladsen, Nasa og sidste weekend var jeg med til Danmark Bedste Booty på Søpavillionen.
Jeg gør det meget simpelt fordi jeg elsker det, og jeg elsker musikken.Spillede jeg ikke på natklubber ville jeg stadig spille der hjemme og i sove værelset og nyde det lige så meget.Okay indrømmet det er da lidt federe og komme sådan ud til de større steder, men tror en del af jer kan relatere til det med at elske hvad man laver.
Ohh yeah og update fra sidste blog så starter jeg nyt job på mandag :DI gav alle nogle gode ord og råd med sidste gang, det sætter jeg pris på :)
Og som sidste sidste ting... held og lykke med dit skema hyggen... heads up man, også selvom jeg var lidt efter dig i sidste blog... igen intet ondt ment
21-08-2010 - 09:38

Gået hjemme i 3 uger nu

For godt 3 uger siden var jeg så heldig at miste mit arbejde. sådan kan det jo gå.Men faktisk er det første gang jeg rigtig er arbejdsløs siden jeg var 15, idag er jeg 23.Den første uge var fin, modet var oppe og jeg fik sendt en masse ansøgninger afsted og tog det lidt som noget ferie tid.Men nu er det trejde uge, og jeg er begyndt og kede mig rigtig meget her hjemme.Jeg var til en job samtale igår som jeg virkelig følte gik rigtig rigtig godt, men efter det kan jeg bare ikke finde så meget og tage mig til.

Xbox'en har stort set ikke været tændt i den tid jeg har gået hjemme da jeg egentlig får dårlig samvittighed over at spille når jeg burde finde mig et arbejde.
Så er der nogle gode råd til hvad fanden jeg skal lave senere på dagen når jeg har søgt arbejde?Man kan jo ikke sidde og skrive ansøgninger 9 timer om dagen til kæresten kommer hjem.Skal lige siges jeg rydder dog op og tager opvask og sådan... men mangler ligesom noget mere heh
27-07-2010 - 14:34

Til dem der spiller StarCraft 2

Endelig kom spillet jeg tålmodigt har ventet på siden... hmm dont know 1999 - 2000 vil jeg tro..Anywho, tænkte at hvis i skulle have lyst til tilføjer i mig bare der inde, jeg kan findes på mailen claustuwel@gmail.com
Følg Xboxlife her