PhantomRay's blog
20-05-2008 - 09:10

Roser til MS (og UPS)

For omkring 3-4 uger (Onsdag d. 30 April 2008) tid siden fik jeg så de 3 RROD mens jeg drønede ned af gaderne i Liberty City. Min Xbox Premerium var omkring de 1 år og 4 måneder gammel (90 mm. Chippen), så jeg havde egentlig forventet det snart ville komme. Jeg har aldrig haft nogen problemer med MS produkter og det var første gang jeg fik RROD, så jeg var lidt nervøs for hele processen (efter og have læst andre folks oplevelser).

Så undertegnede skulle igennem hele kundeservice karrusellen og til min overraskelse, gik det faktisk smerte frit.

Jeg blev meget positivt overrasket over den gode og præcise kundesupport MS gav mig og de var gode til at besvare mine spørgsmål (kasse til transport, label til UPS, hardware osv.)

Nå, jeg får så anskaffet mig en kasse til XBOX360 og aftalt en tid med UPS. Dagen hvor UPS skulle komme og hente kassen, smuttede jeg lidt tidligere fra Gymnasiet, da jeg havde aftalt et tidsrum mellem 13 og 14. Til min store overraskelse ser jeg UPS bilen køre foran mig, da jeg cyklede hjem fra studierne, hvilket resulterede i at UPS hentede min xbox kl. 12:59 (det kalder jeg service ^^)

Dagene går og jeg følger med hvordan det går med både transport og selve reparationen af xboxen over nettet (super lækker service ^^).

Efter 7 dage fra afsendelse, modtager jeg en mail fra MS om at min XBOX er færdig og skulle være hjemme hos mig inden for 7 dage og ganske rigtigt: Torsdag d.15. maj (7 dage efter mailen) kommer UPS til min dør, lige efter jeg kom hjem fra min AT7 årsprøve og aflevere min xbox 360.

Jeg åbner kassen, læser at MS har fikset mit motherboard og skiftet min DVD-afspiller ud.

Derudover modtog jeg 1 måneds betalt LIVE ^^

Alt i alt har det hele været smertefrit; God support da jeg fik problemet, venlige mennesker i tlf., nem fragt med UPS, hurtig reparation og hurtig tilbage levering.

Hele processen har taget omkring 14 dage, hvilket jeg er meget imponeret og tilfreds med.

 

Jeg håber at andre der får RROD (jeg håber selvfølgelig at folk ikke får RROD i første omgang), vil få en lig så god oplevelse med kundesupporten, som undertegnet fik.

 

Så store roser til både MS og UPS, for en fantastisk kundesupport (:

Hvert fald er jeg en meget tilfreds og glad XBOX 360 ejer ^^

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her