PepperDude's blog
14-09-2007 - 08:09

Mit Halo 3 indtog - Den perfekte planlægning!

Hej Pee'ps!
Nu hvor jeg afligevel har en skoledag fri fordi jeg er syg, vil jeg derfor lave et indlæg om hvordan alt det kommer til at passe med tid osv. angående Halo 3

Ja, først og fremmest så skal jeg jo have skaffet mig et nyt Tv, jeg gik så ind på midtdata.dk, for at se hvornår de lige præcis får en ny sending hjem af det TV jeg er ude efter, og det får de den. den 25. September, Perfekt, fordi så kan jeg hente det inden jeg får Halo 3 i hænderne.


Nu hvor jeg jo går i 8. Klasse, så begynder der jo så småt at komme en del flere lektier, men dem har jeg tænkt mig at sætte mig ned og ordne i løbet af næste uge, for ugen efter den skal jeg nemlig på teknisk skole, så det er lig med NUL LEKTIER!!.

Og det vil sige at jeg få en rigtig dejlig uge med NUL LEKTIER!! og en masse Halo 3.

Så lige nu kan jeg bare håbe på at der ikke er noget der kommer i vejen for det!
11-09-2007 - 16:21

Fødselsdag!!

Jeps, du læste rigtigt jeg har fødselsdag idag, den 11. Sept.

Indtil videre har jeg ikke rigtigt fået så mange gaver eftersom jeg lige er kommet hjem fra ferie (Cypern, kom hjem søndag 02.30), så har ikke rigtig haft tid til at fejre for familien, men når jeg har fået alle min gaver skal jeg nok prøve at se om jeg kan huske at skrive dem ned så i kan se hvad jeg har fået.

P.s: Om nogle dage vil i nok få et blog-indlæg om min ferie til Cypern, med billeder og hele pisset, men som sagt der går nok nogle dage, eftersom jeg er ved at drukne i lektier...
Følg Xboxlife her