PepperDude's blog
14-08-2007 - 00:02

Shadowrun - Nice pwnage!!

Hej Pee'ps!
Så er det efterhånden ved at være længe siden jeg har skrevet i min blog, men tænkte jeg ville skrive lidt nu om en nice omgang pwnage jeg lavede tidligere idag i Shadowrun.
Ps. ved godt jeg ikke har gjort mit konf. indlæg færdigt, men skal nok prøve at se på det.

Nå, men her tidligere idag, sad jeg og spillede Shadowrun sammen med Shreik, og Lieberkind, vi havde lige fundet et spil, og som altid endet det jo med at en af os kom på det modsatte hold, og denne gang blev det mig.

Nå, men da vi så var godt igang emd spillet, ca. halvvejs igennem det, var det blevet tur til min pwnage.

Da vi startede runden (Jeg var trold, og banen vi spillede på var Poco) havde jeg en SMG og katana, og som magi havde jeg Tree of life, og Wired reflexes.
Jeg startede med at gå over mod de andres base, hvor jeg gik ned i den der kloak nærmest hvor jeg så skød Shreik, som stod ved et tree of life, og bagefter kom der så en anden løbende som jeg så også nakkede.
Imellem tiden havde de andre fået nakket et par stykker på det andet hold, men efter noget tid døde de alle sammen, og det andet hold havde fået fat på artifacten, så jeg løb op mod delivery point hvor jeg så smed et tree og life, og hvor jeg så efterfølgende nakkede en til der stod ved delivery point med katana.
Efter jeg havd enakket ham var det bare et spørgsmål om tid før ham med artifact ville komme, nå men jeg kiggede så ned mod den lille hule af en art der er lige før man begynder at løbe op af det to små bakker op til delivery point, og der ser jeg så Lieberkind står med artifact, så jeg ventede bare på at han ville komme.
Pludselig stormede Lieberkind (med artifact) sammen med 3 af hans teammates (en trold og to elf) op mod mig, og samtidig havde de kastet en minion efter mig, som jeg heldigvis nåede at dræbe før de kommer.
Først dræbte jeg Lieberkind med artifact, mens de andre på skød løs på mig, så vente jeg mig om mod en af eflne dræbte ham, og efterfølgende nåede jeg også at dræbe den anden, så løb jeg op imod mit tree of life, vente mig om, og så at den sidste trold stod tilbage, lige ved artifacten, så jeg skyndte mig at skyde ham, og på den måde fik jeg lavet en total nice pwnage.

Da den runde var færdig kom alle mine teammates os bare " OMFG! you are my hero" og "you are my god".
Det er dælme nice at høre det fra dem, når man trosalt formåede at dræbe hele 7 personer i en runde uden at dø.

Nå, men det var så den historie, håber der var nogle der gad at læse den.

Mvh. PepperDude

----------

Okay, kan ligesom forstå at der ikke er så mange dre gider læse min historie, så derfor kan i da bare få den korte version

Jeg spillede Shadowrun i banen Poco, hvor jeg fik dræbt 7 personer ud at dø, hvbor jeg så efterfølgende fik disse kommentarer fra mine teammates " OMFG! you are my hero" og "you are my god"

Så skulle den vist være blevet til en kort version.
Følg Xboxlife her