PepperDude's blog
15-05-2007 - 16:22

Konfirmation - Del 2 & 3.

                      ADVARSEL    ADVARSEL   ADVARSEL   LÆS NEDESTÅENDE!!!!

Advarsel!! Denne tekst er ikke skrevet færdig endnu, så i bedes ikke lige skrive kommentarer før jeg er helt færdig med at skrive, grunden til jeg ikke kan skrive lige nu er fordi jeg skal arbejde, men skal nok prøve at gøre det færdig hurtigts muligt På forhånd tak!

                       ADVASEL   ADVARSEL   ADVARSEL   LÆS OVERSTÅNDE!!!!!

Ja, så kommer den længe ventede slutning på min konfirmation.
Først vil jeg gerne lige sige undskyld fordi det har taget så lang tid før jeg skrevet, for som sagt var min konfi. jo den 29 April, men det er fordi at ugen efter min konfi. var det så nemt i skolen (vi havde meget tidligt fri de fleste dage), og så har vi været i fårup sommerland med vores præst såå?... Nå men nok om det nu skal i høre.

Søndag den 29. Apr var vi meget tidligt oppe, for vi skulle jo gøres i stand, og alt skulle jo være perfekt, til nåt gæsterne kom senere på dagen for at få lidt kaffe og kage.
Hele morgenen var jeg nervøs, eller retter sagt jeg havde sommerfugle i maven, jeg spiste knap nok noget, eller drak noget, for jeg ville nødigt have at jeg skulle ud at tisse under konfirmationen.
resten af tiden om morgenen ca. 1,5 - 2 timer gik jeg bare rundt i huset og ventede for jeg havde jo taget mit tøj på, og alt skulle jo være perfekt så jeg gik bare rundt, og sjovt nok skulle jeg hele tiden på toilet, selvom jeg ikke rigtig havde fået noget at spise eller drikke.

Nå, men da jeg så nåede op i kirken og fik hilst på alle sammen, var det på tide at vi skulle ind i kirken, da klokkerne ringede gik vi alle sammen fint og samlet ind i kirken og satte os ned, og damn der var varmt derinde :S

Nå men gennem hele præken sad jeg bare og stenede og ventede på jeg skulle og og blive konfimeret og fik flere og flere sommerfugle i maven.
*host* sjovt nok brugte jeg tiden på noget inde i kirken under prædken, jeg havde nemlig fundet ud af at nogle af pigernes hvide kjoler var gennemsigtige, og så kunne man ligesom se hvem der havde mormor underbukser på, og hvem der havde G-streng på ;D*host
Nå, men så blev det endelig tid til drengene til konfirmeres, og alt gik vel, og det var jo rigtig dejligt.
Efter kirken var overstået og alle gæsterne/familie var gået ud, kom der en fotograf og tog et billede af os alle sammen, sammen.
Bagefter gik vi nedeunder i kirken, til der hvor vi har tilbragt alle vores tid sammen, hvor vi så kunne hente de ting der nu var blevet lagt til os.
Self. fik vi "Det nye testamente" af kirken, og en masse konfirmations tilbud til bamkerne osv. Da vi så kom udenfor hvor alle ens venner og familie stod, kom min store søster og ledte mig hen til min familie, og jeg fil hilst på dem alle sammem, og fik snakket lidt med min gæster osv. efter jeg havde snakket lidt med dem kom min fætter og hentede mig i en Porsche Boxster og nej det var ikke en de eller vi havde lejet, de var deres egen bil. Så min fætter samlede mig op, og så skulle vi da lige ud at cruise lidt. Det var utrolig fedt at være ude at cruise med min fætter, eftersom det ikke er så tit jeg ser ham, men afligevel så hygger vi os rigtig meget sammen, når vi nu engang kan.
Efter vi havde cruiset lidt skulle vi ned til færgen som kunne sejle os over til Egmolm, hvor jeg skulle have konfirmation....Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her