PepperDude's blog
10-02-2009 - 22:28

PS: "Be my valentine", og "Halo Wars" sigs

Hej,

Det er efterhånden ved, at være et stykke tid siden jeg har lavet noget i Photoshop, men har bestemt mig for at genoptage talentet igen. Derfor har jeg lavet to nye sigs. som jeg gerne ville høre jeres meninger om.

Halo Wars


Be my valentine

(Dette sig er lavet til kæresten)

- Ris/ros
11-09-2008 - 22:18

Fødselsdag 16 år

Hej,

Så blev det min tur til at have fødselsdag, idag d. 11 sept. og er blevet 16 år, så ikke længere noget brok med at jeg ikke kan købe alkohold længere :)

Anyways, dagen idag har selvfølgelig været en rigtig, med slik til klassen, og så skal jeg da ellers love for der blevet sunget meget, men det er jo det der er fedt ved denne dag.

Og selvfølgelig har jeg også fået en masse gode gaver, så alt igennem en god dag, plus jeg måske får et arbejde i Salling her i Aalborg, var nemlig til jobsamtale 7-9-13.

Simpelthen en superb dag! :D
07-08-2008 - 15:49

PS: Gears of War 2 sig.

Hej peeps.

Så er der igen nyt sig. fra min side af, og som altid er i velkomne til at kommentere det/dem.Med scanlines.

05-08-2008 - 17:34

PS: Gears of War sig *Update*

Hej peep's!

Nu har jeg så bevæget mig videre, og er gået igang med at lege med Photoshop, og er lige blevet færdig med mit første sig, ever, og vil gerne høre hvad i synes om det.*UPDATE*

Prøvede lige at sætte scanlines på, hvad synes i om det, skal der slettes scanlines flere steder, eller er det bare en total kikser?


22-07-2008 - 14:27

GIMP: Road assist

Hej peep's

Jeg er så småt begyndt igen, at tegne lidt. Til at starte med bruger jeg "bare" GIMP, og det ender sikkert med at jeg udvider det til Photoshop på et tidspunkt.

Anyways. Her er noget jeg fået lavet i GIMP, det er noget photo manipulation, og ville da gerne høre jeres mening om det jeg har fået lavet.

ORIGINALPHOTO MANIPULATEDHvad synes i?
Følg Xboxlife her