Partyboy's blog
12-07-2007 - 22:37

Xboxlife - I Love You !

Ja, jeg har fået lidt optur på nu.
Og den ville jeg bruge til at fortælle hvor meget jeg holder af redaktionens arbejde her på sitet.

Morten Skou - tak for dit arbejde som redaktør herinde. Du gør et kanon godt arbejde med dine news og betatest bare for at nævne en procentdel af dit arbejde.

Anastacio - tak for dit arbejde som Skribent herinde, og jeg syntes du gør det vældig fint, og vil uden tvivl kalde dig den bedste skribent vi har herinde.

Cruetylizer - tak for alle de nyheder du får postet, som kommer bag på de fleste af os herinde, men hvis jeg skal være ærlig var du lidt mere aktiv som bruger, end som skribent, på det nyhedsmæssige plan.

Gamemakerman - tak for din vanvittige Photoshop skills, og de nyheder du får postet, du er den skribent jeg vil kalde den bedste, på det medie mæssige plan (billeder, musik og video -redigering).

Carsten O - tak for dit arbejde som den uofficielle bedste "låse tråd"-mand, tag det ikke som noget negativt, for du gør det godt. :)

Hanniste - tak for dit arbejde som delvist nyhedsposter/anmelder som "låse tråd"-mand, det gør du sku' også godt! :)

Jaa, det var det jeg lige vil nævne - tag det ikke som en joke men mere som et fornuftigt blog-indlæg.

Med venlige hilsner
/ Partyboy'A :)

Fo'shit.
Vinterbird skal da også på.

Vinterbird - du er uden tvivl skribenten jeg vil mene at have forstand på mest. Jeg så en enkelt gang hvor du blev jordet af en bruger, men det var også kun en gang.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her