palnatoke's blog
29-03-2007 - 22:16

YES! Et flot 10tal!!!

Rigtig dejlig projektuge :D

Nu har jeg saa endelig faaet karakter for min fremlaeggelse :)

Emne: 11. september
Karakter: 10

Det er jeg pikke stolt af.

Vi lavede en lidt speciel fremlaeggelse, dvs at vi lavede en video istedet :)

Imorgen vil jeg uploade videoen paa youtube :) saa laegger jeg lige et link her. saa kan i ogsaa nyde den :D

Er virkelig stolt :D

EDIT:

Youtube tillader kun filer under 100 mb og hoejst 10 minutter..
Saa jeg skal lige bruge noget tid paa at dele den op foersta :)
28-03-2007 - 21:06

Forbandede engelsk stil :S

Det er nada fair :S

Sidste uge fik vi engelsk stil for. fair nok, skal afleveres imorgen. Plejer ikke vaere noget problem da jeg generelt er ret skrap til det der engelsk noget. Faar 10 :)

MEN

Foerst satte vores laerer en sang med 2pac (tror jeg han hedder) paa, Sangen hed "Changes" (tror jeg)

Derefter fik vi teksten, saa blev der taget nogle "noegleord" ud

Racism - Differences
Changes
Drugs
Cops
War
Brother and sister
Poverty
Crime - Violence
Hope - a better world - Is life worth living?
Go back to how it was
Both white and blacks smoke crack
School - Lack of good education
Things will never be the same
Survival
Payback

----------

Logisk nok, saa gaar man foerst igang med saadan en stil to dage foer den skal afleveres :)
Men jeg kan paa ingen maade fatte det.

Hun vil have os til at skrive en stil hvor vi fletter ordene ind og taler om dem, altsaa skriver lidt om de forskellige "noegleord"
Og det fatter jeg nada af.
Imorgen vil jeg saa lige faa hende til at omformulere det. men jeg fatter hat af den opgave. og desuden interresere jeg mig ikke for rap musik. og syntes heller ikke sangen var saerlig god.
23-03-2007 - 17:09

Lad vaerre med at slette

Nu taenker i sikkert WTF er det for en overskrift? Men det er simpelt. Det er overskriften paa en mail som jeg faar paent ofte.

Jeg er sikkert ikke den eneste. Men nu har jeg faaet den her email et par gange:

LAd VAER MED AT SLETTE . Desvaerre i sommer 2007 vil
messenger
koste penge . Hvis du sender den her besked rundt til 18
personer
fra din venneliste vil din lille knap vaere blaa
og messenger
bliver gratis for dig . Hvis du ikke tror p� mig saa gaa
ind paa
www.msn.com og
se for dig selv. P.S: Maa gerne sendes
Retur



Og den irreterre mig virkelig.

  • Jeg kan ikke se nogen steder paa siden at det kommer til at koste penge
  • Min figur skal fandme ikke vaerre blaa, groen er en meget federe farve
  • Jeg kan ikke lide tanken om at msn sidder og holder oeje med hvad for nogle emails jeg sender. Slet ikke naar jeg bruger Gmail. for msn og gmail har ikke noget med hinanden og goere, i modsaetning til msn og hotmail
  • Jeg ved udmaerket godt at den ikke passer. Men den irreterre mig stadig noget saa graenseloest :(
    20-03-2007 - 19:19

    Roeg

    Velkommen til et nyt indlaeg i kategorien Ting der irretere mig. (Hvis du fx har braekket benet, og ikke er vel. saa bare kommen)

    NEJ! Jeg ryger ikke

    NEJ! Jeg har ikke noget imod rygere.

    Med de ord paa plads vil jeg saa starte.

    Jeg syntes at alt det der antirygesnask som regeringen har gang i, er ved at gaa for hvidt.
    For omkring 15 aar siden, roeg 70% af Danmarks befolkning, Dengang havde man ikke samme information omkring sundhed som man har idag.

    Jeg forstaar ikke unge paa 11 - 12 aar (Ja, saa gamle er de paa min skole naar de begynder at ryge) som gaar ned paa tanken 100m vaek og koeber cigaretter, For med det samfund vi lever i idag, saa ved de udmaerket godt at det er dem selv det gaar ud over, og at de ikke faar noget ud af at ryge.

    Endnu vaerre syntes jeg det er at den saakaldte tankstation der laegger 100m vaek fra skolen har et stort skilt hvor der staar "Tobak og spititus maa ikke saelges til personer under 16 aar" Men en fra 6. klasse kan sagtens koebe cigaretter uden at vise ID.

    Jeg syntes ikke der skal vaere ryge forbud naar man er udenfor, Til gengaeld syntes jeg at det er okay hvis man siger at der ikke maa ryges paa resturanter, da nogen mennesker ikke brydes sig om det.
    Jeg saa lige i go aften danmark at 200 vaertshuse samler underskrifter ind for at folk kan faa lov til at ryge paa deres vaertshuse, og det syntes jeg fandme er fair. Et vaertshus er et sted skumle mennesker moedes for at drikke sig fulde, og ryge. Hvis man ikke kan taale saadan noget. saa kommer man heller ikke saadan nogle steder.

    Folk der ryger nu er allerede gaaet over til "the dark side" og vi skal ikke goere noget for at stoppe dem, det er deres eget valg.

    Der er kun en ting at goere.
    Alle foraeldre i hele verden skal rejse sig op og tage et ansvar, sige til deres boern at de paa ingen maade skal begynde at ryge. Hvis alle goer det, saa er der ikke nogen boern der tror de er smarte fordi de ryger, ikke nogen boern som gerne vil vaere smarte ligesom de andre, og begynder at ryge fordi de tror at man bliver smart af det. Og frem for alt lever de laengere.
    Naar saa om cirka 60 - 100 aar naar vores generation er slut, saa er det vores boern som tager over, og fordi vores boern de ikke ryger, saa kommer deres boern heller ikke til det, og paa den maade er der til sidst ikke nogen der ryger hip hurra det hele er da ellers en fest.
    Det samme burde vi goere med stoffer.

    Kort sagt, den eneste maade vi kan stoppe rygning paa er ved at hejse vores corpus, og laerer den fremtidige generation at det er dumt.
    Saa er det op til folk der allerede ryger om de vil stoppe. Men paa et eller andet tidspunkt doer alle jo.

    Kim Larsen sagde paa et tidspunkt "Det er en menneskeret at ryge, hvis jeg vil ryge paa barer og resturanter osv, og de ansatte ikke kan lide det, saa maa de bare finde sig et andet job. for det er en menneskeret at ryge" (det var noget i den stil han sagde)

    (Nu citere jeg Mick Oegendahl)
    At ryge skader ikke kun dig, men alle andre, ergo er det ikke en menneskeret.
    Hvis du vil ryge, saa fair nok. Men tag hensyn til os andre. Der er ingen grund til at du staar og puster roeg ind i hovedet paa os...


    Rygning er usundt ja. og ja det er en ting som folk burde holde op med, men regeringen goer det paa en helt forkert maade...

    Det var alt fra mig denne gang, Jeg proever ikke paa at sige at i er nogle idioter fordi i ryger, jeg ville bare lige ud med at jeg syntes vi lever i et underligt land...

    Oh by the way... i back this up with absolutly nothing...
    18-03-2007 - 16:53

    At tjene penge paa ingenting

    1: Scootere

    Jeg havde planlagt at det naeste emne i den her kategori skulle vaere scootere, men jeg kunne ikke finde en god maade at udtrykke mig paa. saa jeg venter lige lidt med det :)

    2: World of Warcraft

    Nu har jeg minimum en gang paa dette forum (og en million gange mange andre steder) Set folk som spiller World of Warcraft.
    En dag kommer de til det punkt hvor at de ikke gidder spille mere. Det er self fair nok.
    MEN
    Saa beslutter denne person at han vil saelge sin bruger, Den har maaske 2 lvl 70 med fuld tier 5 epic, han saelger den for fucking 1000kr
    Jeg ved godt at i det her tilfaelde der tjener han ikke, fordi at det koster 100kr om maaneden. Men i blizzards egne regler staar der at det ikke er tilladt at vidergive/saelge sin bruger. Da det egentlig er blizzard der ejer den.
    Hvorfor stopper han ikke bare med at betale og sletter spillet?
    Endnu vaerre er det med folk der koeber de her brugere "Nej jeg gidder ikke selv skaffe fuld epic, og min intelligens raekker kun til at lvl op til lvl 10. Jeg koeber bare en bruger istedet" Det oedelaegger hele aanden i spillet.
    Jeg kender en som blev hacket, kodeordet blev aendret, og af en eller anden maerkelig grund ville blizzard ikke give ham et nyt password. Han koebte en ny bruger.
    Det kan jeg naesten se mening i. men som sagt forstaar jeg stadig ikke folk der saelger deres bruger. Det er svinsk at tage penge fra andre mennesker paa den maade, Naar vi snakker om beloeb paa 1000kr for noget virtuelt.
    Naar du betaler blizzard 100kr om maaneden betaler du for
    • At faa lov til at spille
    • At serverne bliver vedligeholdt
    • At de folk der vedligeholder serverne faar penge for det
    • At der sidder en eller anden bums i Blizzard HQ og griner af 8 mio. mennesker som er dumme nok til at give ham 100kr om maaneden (misforstaa mig ikke, Jeg spiller selv wow)
    Jeg har sammenlagt betalt for WoW i halv andet aar, og alligevel er min hoejeste figur kun 34. Det er paa to maaneder at jeg har faaet den saa hoejt op. For hver gang jeg laver en figur, saa er der kommet et eller andet ivejen som jeg ikke gidder forklare naermere. Men jeg nyder stadig at spille paa de her figure..

    3: Second Life

    Vi har sikkert alle sammen hoert om Second Life.
    Du kan betale for at faa din egen oe som du saa kan bygge det du vil paa.
    Men man kan altsaa fx lave et diskotek hvor folk kun kan komme ind hvis de betaler virkelige penge til DIG. Ja det er igrunden smart.
    Jeg har laest/hoert om op til flere personer som har tjent paent mange penge paa den her maade.
    Det syntes jeg ikke er fair, Se mig, jeg har taget nogle firkanter og sat sammen, det kalder jeg et diskotek saa kan du faa lov til at vaere paa mit diskotek og danse osv HVIS du betaler mig alt hvad du ejer, og laegger din ene lunge i pant.
    Nogen faar tiden til at gaa med at lave forskellige ting som de saa saelger videre i deres butikker i second life, det tjener de penge paa.
    Men hvad faar samfundet ud af det? INGENTING og de sidder og tjener en masse penge til sig selv som de bruger paa fastfood og cola. Og samtidig sidder der fattige mennesker nede i afrika som lever af myrer.
    Istedet for at donere penge til de her afrikamaend saa oesler vi dem vaek paa virtuelle ting som ikke har nogen funktion...

    4: Professionelle sportsudoevere
    Alle har proevet at se sport i fjernsynet. Der er mange forskellige slags sport, og rigtig mange mennesker tjener mange penge paa at udoeve sport.
    Personligt syntes jeg at fodbold er en rigtig slem en af slagsen. For folk tager det for serioest, Hooligans der slaar ihjel for fodbold.

    En fodbold spiller tjener i gennemsnit 10000000 mio kroner om aaret (overdrivelse fremmer forstaaelse)
    En elektriker derimod (som jer gerne vil vaere) tjener cirka 203000kr om aaret (foer skat) det er hvis vi siger at han tjener 128kr i timen (som er minumums loennen for en uddannet elektriker) og arbejder 6 timer hver dag, men har fri loerdag soendag.

    Hvad sker der hvis vi fjerner alle professionelle fodboldspillere fra verden? Der ville sidde en hel del maend med aaben mund og stor oelvom foran tv'et og ikke ane hvad de skulle goere.

    Hvis der ikke var nogle elektrikere til at lave stroem i jeres huse naar i oedelagde et eller andet, eller traekke ledninger i et hus der er ved at blive bygget, saa ville i ikke have Computer, Xbox, Fjernsyn, Ps3, Wii, Lys eller Elektriske koerestole
    Hvad for noget har stoerst betydning for artens overlevelse?

    En fodbold spiller tjener som sagt paent mange penge paa at sparke til en bold, Bevares det er rigtig fedt at spille fodbold, Men der er for mange der bruger tiden paa at sidde i et stadion og drikke oel istedet for selv og spille fodbold, det er sjovere og sundere.
    Nu ved jeg godt at folk siger "Det er da ogsaa usundt at du sidder og spiller counter strike og GeOW hele dagen, Hvorfor loeber du ikke bare ud og skyder terrorister og saver monstre over?"
    Fordi at jeg ikke tjener store summe penge paa at spille.

    David Bechham lever et liv i sus og dus hvor han tager til diverse fester, lever i giga huse og kan goere lige hvad han vil, udelukkende fordi han spiller fodbold, Jeg syntes det er roeve fesent...

    ------------

    Det kan vaere at der er nogen der syntes at jeg er en stor idiot fordi jeg har disse meninger, men saa maa i syntes det. For i 2006 kaempede Danmark for sin ytringsfrihed, og den agter jeg at benytter mig af at jeg har. Hvis du syntes det er fesent det jeg har skrevet, saa bare lad vaer med at laese det..
    Og jeg proever ikke paa at sige at nogen af jer er idioter eller saadan noget :)
    Jeg siger bare at jeg ikke forstaar hvorfor vores verden er som den er, og hvorfor vi ikke har aendret paa den endnu...
    12-03-2007 - 00:30

    Mangel paa soevn = Grimme userbars

    Ja. nu er klokken 00:24
    Jeg kan ikke sove, saa jeg besluttede mig for som saa mange andre at designe mine userbars. Og vi kan jo takke Spif for at siden bliver pyntet op med disse userbars, pga hans yderst godt lavede guide til det :)

    Anyways pt. syntes jeg selv de er grimme, og en eller anden dag laver jeg dem nok om.
    Men det er heller ikke samme program som spif brugte, for jeg havde lidt problemer med det, Jeg fandt et andet her [url]http://www.download3000.com/download_15824.html[/url]
    Det er mere automatiseret, men klarer da tricket okay.

    Men det er kommet til at se saadan her ud :)




    Som spif forslog har jeg uploadet den paa share foerst..

    Nu er den saaledes ud


    07-03-2007 - 19:09

    Projektuge - Fremlagt


    Saa fik mig og min gruppe fremlagt vores projektuge opgave om den 11. september.
    Det gik rigtig godt.
    Vi har ikke faaet karaktere endnu. Men lige saa snart jeg faar karakteren for det laegger jeg det videoen ud paa youtube og laegger et link i min blog. Saa kan alle faa lov til at nyde det :)
    02-03-2007 - 09:16

    Ungdomshuset

    Ohøj. Og velkommen til den nyeste kategori i min blog "Ting der irretere mig"
    Idag tager jeg emnet "Ungdomshuset" op.

    Som alle ved, så er der i disse dage store tumulter over i København. Noget med nogle unge, som tror de kan få deres vilje ved at kaste med brosten.

    Er jeg den eneste der syntes de er komplet fesne?

    Jeg syntes det er fair nok, at de unge vil have et fristed.
    Jeg har et fristed, det hedder mit værelse. Og det er der jeg har min xbox og computer.
    Hvis de ikke føler at deres værelse er godt nok, og at de vil have et helt hus. So be it.
    Hvis jeg har forstået rigtigt så omkring 80'erne, der fik de her unge mennesker lov til at låne det her hus som de så kan bruge som "fristed" Det de unge mennesker vil bruge deres "fristed" til er at splitte det fuldstændig, og det er fair nok. For hvis deres forældre har en lille smule fornuft i hovedet, så giver de dem ikke lov til det derhjemme.
    Nu har dem som de lånte det af altså besluttet sig for at de ikke skal låne det mere. Og de har haft masser af tid til at pakke. For hvis jeg låner for eksempel et computer spil ud, og jeg så gerne vil have det tilbage. så giver jeg da selfølgelig ham der lånte det lidt tid til evt at finde/huske det/købe et nyt hvis han har smidt det gamle væk.
    Men igår var det altså åbenbart sidste frist. De unge røg ud og det er ikke mindre end på tide.
    I december (mener jeg det var) Var der også kæmpe demonstration igang. Fordi at de her børn ikke vil ud af huset.
    Men lad os lige gå tilbage til forældrene.
    En eller anden skal helt seriøst tage en snak med de her børns forældre. Og hvis de ikke ligger sig ned og siger undskyld vi har lavet noget jugs, så skal de simpelthen smadres.
    Hvis ens barn tror at de hjælper at kaste med affald, og skrige og hyle fordi han ikke får sin vilje. Så har forældrene tilsyndeladende ikke opdraget barnet ordentligt. og derved er det forældrenes skyld at barnet er som det er. De her unge mennesker som er ved ungdomshuset, de fleste burde være ihvertfald over 12 år gamle. Og så er det fandme på tide at man vokser op.
    De her børn har som sagt fået den overbevisning at vis du er utilfreds med noget, så skal du kaste med sten/affald/heksehyl mod politiet som i grunden bare gør deres job. Men ikke nok med det, så er de altså begyndt at ødelægge normale menneskers ejendele. som biler, møbler og vinduer.
    Hvis de er intereserret i et nyt hus. fair nok. så må de gøre ligesom os andre og købe et. og med alle de tåber som vader rundt over i gaderne og kaster med ting, så kunne de jo splejse og så skulle de af med hundrede kroner hver. (For vi må jo regne med at alle dem der er der over kæmper for ungdomshuset.) Og nej selfølgelig gør de ikke det. Der er pænt mange som bare er der ovre for at kaste med ting. Det er uacceptabelt.

    Jeg har ikke noget mod at folk demonstrere mod noget som de er utilfreds med.
    For som sagt har vi ytringsfrihed her i landet, Og det er ikke andet end et år siden at Danmark kæmpede en brav kamp mod mellemøsten fordi vi følte at vi havde vores ytringsfrihed og derfor måtte tegne hvad vi ville.
    Men et er at demonstrere. noget helt andet er at opføre sig som pattebørn og kaste med ting.
    Hvis de vil demonstrere så kunne de jo prøve Sit-Down demonstrationer. Eller lave et optog. eller sætte sig ude foran Københavns rådhus og dele kager ud (så skal jeg nok komme)

    Men jeg syntes det er fuldstændig sygt det de har gang i nu. Og jeg er pisse træt af at høre om dem.
    Og hvis de stod til mig skulle de spærres inde til de holdte deres kæft, Tog deres hætter af (de der klamme ting man tager overhovedet for at se smart ud) og lære at man ikke skal kaste med ting...

    Følg med i næste indlæg hvor jeg regner med at skrive om Scootere.