palnatoke's blog
05-06-2008 - 19:33

Ny telefonjeg står stadig og skal have mig en ny telefon, eftersom min Nokia 6280 efterhånden er helt død. Venstre valgtast, opkaldstasten og læg på tasten virker ikke længere. og coveret er gået i stykker op til flere steder.

anyways.
jeg spurgte her på forummet. og der var 2 af de anbefalede telefoner jeg kunne lide.

Nokia N82

på den positive side har den her indbygget wifi, den skulle have det bedste kamera. og så har den et ret pænt design. men jeg ved at Nokias pc suite stinker, og er utrolig langsomt.
alle mine telefoner har indtil videre været nokiaer, og det er også en af grundene til at jeg så godt kan lide den her. fordi jeg kender den.

Sony Ericsson K850i

Min søster fik lige hendes w890i idag. og efter at have prøvet den, er jeg kommet frem til at den er utrolig behagelig at bruge, den har et fint menu system. men endnu mere positivt overrasket blev jeg da jeg skulle installere Sonys pc suite for hende. det virkede rigtig godt, var simpelt og nemt.
men til gengæld er jeg ikke sikker på at den her har indbygget wifi. en funktion som jeg tror kunne være rigtig nyttig. og jeg ved ikke helt hvordan jeg skal forholde mig til de taster der. de ser meget små ud.

Hvis i skulle vælge en af de 2. hvilken en skulle det så være?
nævn gerne positive og negative ting ved telefonerne...
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.