palnatoke's blog
07-05-2007 - 12:09

Nu er det snart nok EA!

Endnu en xtra pakke til sims 2 er paa vej.

Jeg er super fan af Sims 2. Jeg har alle spillende. og jeg havde regnet med at koebe de naeste der kom ogsa.. Men med den seneste xtra pakke begynder jeg lige saa stille og overveje at droppe ud.

Pakken hedder: The Sims 2 H&M Fashion Xtra pakke
Hvis i ikke allerede har laest det, saa laes lige mit tidliger blog indlaeg om mode, saa forstaar i bedre hvorfor jeg er imod.
http://blogs.xboxlife.dk/palnatoke/1942

Men. I det her tilfaelde har det ikke noget at goere med at toejet er dyrt. det har noget at goere med at toejet bare ikke vil passe ind i Sims.

Sims verdenen er fiktiv.
Der er tonsvis af ting i spillet som ligner rigtige ting, eller faktisk ser praecist ud ligesom virkelige ting, Men EA har soerget for at de ikke hedder det samme. Tag fx den viskende vaskemaskine tror jeg den hedder..

Det vil overhovedet ikke passe ind i spillet at H&M lige pludselig skal vaere der. da H&M rent faktisk eksistere, og toejet bliver ligesom det toej man kan koebe i butikkerne. Jeg syntes det virker helt forkert..


Mange syntes det er plat at EA bliver ved med at udgive udvidelsespakker til spillet, til 2 - 300 kr. og endnu vaerre var det da EA begyndte paa deres xtra pakker, du faar omkring 50 nye ting i spillet, og skal betale 120kr..

Selv har jeg aldrig syntes det var et problem, da jeg samler paa spillende. jeg spiller dem ikke saa meget men jeg vil alligevel have dem paa min hylde...

Men med EA's seneste traek begynder jeg lige saa stille at overveje og stoppe med at koebe spillende...

For jeg syntes ikke det er acceptabelt. Det oedelaegger hele Sims universet.

Det naeste bliver vel G-STAR Fashion xtra pakke, eller Hugo Boss, Eller at man kan koebe Dell maskiner, eller DeWalt boremaskiner...

De eneste ting som jeg kan komme i om har noget med virkeligheden at goere er at dyrene hedder det samme som i virkeligheden, og at man kunne koebe Sim City og The Sims Bustin out...


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.