palnatoke's blog
20-03-2007 - 19:19

Roeg

Velkommen til et nyt indlaeg i kategorien Ting der irretere mig. (Hvis du fx har braekket benet, og ikke er vel. saa bare kommen)

NEJ! Jeg ryger ikke

NEJ! Jeg har ikke noget imod rygere.

Med de ord paa plads vil jeg saa starte.

Jeg syntes at alt det der antirygesnask som regeringen har gang i, er ved at gaa for hvidt.
For omkring 15 aar siden, roeg 70% af Danmarks befolkning, Dengang havde man ikke samme information omkring sundhed som man har idag.

Jeg forstaar ikke unge paa 11 - 12 aar (Ja, saa gamle er de paa min skole naar de begynder at ryge) som gaar ned paa tanken 100m vaek og koeber cigaretter, For med det samfund vi lever i idag, saa ved de udmaerket godt at det er dem selv det gaar ud over, og at de ikke faar noget ud af at ryge.

Endnu vaerre syntes jeg det er at den saakaldte tankstation der laegger 100m vaek fra skolen har et stort skilt hvor der staar "Tobak og spititus maa ikke saelges til personer under 16 aar" Men en fra 6. klasse kan sagtens koebe cigaretter uden at vise ID.

Jeg syntes ikke der skal vaere ryge forbud naar man er udenfor, Til gengaeld syntes jeg at det er okay hvis man siger at der ikke maa ryges paa resturanter, da nogen mennesker ikke brydes sig om det.
Jeg saa lige i go aften danmark at 200 vaertshuse samler underskrifter ind for at folk kan faa lov til at ryge paa deres vaertshuse, og det syntes jeg fandme er fair. Et vaertshus er et sted skumle mennesker moedes for at drikke sig fulde, og ryge. Hvis man ikke kan taale saadan noget. saa kommer man heller ikke saadan nogle steder.

Folk der ryger nu er allerede gaaet over til "the dark side" og vi skal ikke goere noget for at stoppe dem, det er deres eget valg.

Der er kun en ting at goere.
Alle foraeldre i hele verden skal rejse sig op og tage et ansvar, sige til deres boern at de paa ingen maade skal begynde at ryge. Hvis alle goer det, saa er der ikke nogen boern der tror de er smarte fordi de ryger, ikke nogen boern som gerne vil vaere smarte ligesom de andre, og begynder at ryge fordi de tror at man bliver smart af det. Og frem for alt lever de laengere.
Naar saa om cirka 60 - 100 aar naar vores generation er slut, saa er det vores boern som tager over, og fordi vores boern de ikke ryger, saa kommer deres boern heller ikke til det, og paa den maade er der til sidst ikke nogen der ryger hip hurra det hele er da ellers en fest.
Det samme burde vi goere med stoffer.

Kort sagt, den eneste maade vi kan stoppe rygning paa er ved at hejse vores corpus, og laerer den fremtidige generation at det er dumt.
Saa er det op til folk der allerede ryger om de vil stoppe. Men paa et eller andet tidspunkt doer alle jo.

Kim Larsen sagde paa et tidspunkt "Det er en menneskeret at ryge, hvis jeg vil ryge paa barer og resturanter osv, og de ansatte ikke kan lide det, saa maa de bare finde sig et andet job. for det er en menneskeret at ryge" (det var noget i den stil han sagde)

(Nu citere jeg Mick Oegendahl)
At ryge skader ikke kun dig, men alle andre, ergo er det ikke en menneskeret.
Hvis du vil ryge, saa fair nok. Men tag hensyn til os andre. Der er ingen grund til at du staar og puster roeg ind i hovedet paa os...


Rygning er usundt ja. og ja det er en ting som folk burde holde op med, men regeringen goer det paa en helt forkert maade...

Det var alt fra mig denne gang, Jeg proever ikke paa at sige at i er nogle idioter fordi i ryger, jeg ville bare lige ud med at jeg syntes vi lever i et underligt land...

Oh by the way... i back this up with absolutly nothing...
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.