palnatoke's blog
02-03-2007 - 09:16

Ungdomshuset

Ohøj. Og velkommen til den nyeste kategori i min blog "Ting der irretere mig"
Idag tager jeg emnet "Ungdomshuset" op.

Som alle ved, så er der i disse dage store tumulter over i København. Noget med nogle unge, som tror de kan få deres vilje ved at kaste med brosten.

Er jeg den eneste der syntes de er komplet fesne?

Jeg syntes det er fair nok, at de unge vil have et fristed.
Jeg har et fristed, det hedder mit værelse. Og det er der jeg har min xbox og computer.
Hvis de ikke føler at deres værelse er godt nok, og at de vil have et helt hus. So be it.
Hvis jeg har forstået rigtigt så omkring 80'erne, der fik de her unge mennesker lov til at låne det her hus som de så kan bruge som "fristed" Det de unge mennesker vil bruge deres "fristed" til er at splitte det fuldstændig, og det er fair nok. For hvis deres forældre har en lille smule fornuft i hovedet, så giver de dem ikke lov til det derhjemme.
Nu har dem som de lånte det af altså besluttet sig for at de ikke skal låne det mere. Og de har haft masser af tid til at pakke. For hvis jeg låner for eksempel et computer spil ud, og jeg så gerne vil have det tilbage. så giver jeg da selfølgelig ham der lånte det lidt tid til evt at finde/huske det/købe et nyt hvis han har smidt det gamle væk.
Men igår var det altså åbenbart sidste frist. De unge røg ud og det er ikke mindre end på tide.
I december (mener jeg det var) Var der også kæmpe demonstration igang. Fordi at de her børn ikke vil ud af huset.
Men lad os lige gå tilbage til forældrene.
En eller anden skal helt seriøst tage en snak med de her børns forældre. Og hvis de ikke ligger sig ned og siger undskyld vi har lavet noget jugs, så skal de simpelthen smadres.
Hvis ens barn tror at de hjælper at kaste med affald, og skrige og hyle fordi han ikke får sin vilje. Så har forældrene tilsyndeladende ikke opdraget barnet ordentligt. og derved er det forældrenes skyld at barnet er som det er. De her unge mennesker som er ved ungdomshuset, de fleste burde være ihvertfald over 12 år gamle. Og så er det fandme på tide at man vokser op.
De her børn har som sagt fået den overbevisning at vis du er utilfreds med noget, så skal du kaste med sten/affald/heksehyl mod politiet som i grunden bare gør deres job. Men ikke nok med det, så er de altså begyndt at ødelægge normale menneskers ejendele. som biler, møbler og vinduer.
Hvis de er intereserret i et nyt hus. fair nok. så må de gøre ligesom os andre og købe et. og med alle de tåber som vader rundt over i gaderne og kaster med ting, så kunne de jo splejse og så skulle de af med hundrede kroner hver. (For vi må jo regne med at alle dem der er der over kæmper for ungdomshuset.) Og nej selfølgelig gør de ikke det. Der er pænt mange som bare er der ovre for at kaste med ting. Det er uacceptabelt.

Jeg har ikke noget mod at folk demonstrere mod noget som de er utilfreds med.
For som sagt har vi ytringsfrihed her i landet, Og det er ikke andet end et år siden at Danmark kæmpede en brav kamp mod mellemøsten fordi vi følte at vi havde vores ytringsfrihed og derfor måtte tegne hvad vi ville.
Men et er at demonstrere. noget helt andet er at opføre sig som pattebørn og kaste med ting.
Hvis de vil demonstrere så kunne de jo prøve Sit-Down demonstrationer. Eller lave et optog. eller sætte sig ude foran Københavns rådhus og dele kager ud (så skal jeg nok komme)

Men jeg syntes det er fuldstændig sygt det de har gang i nu. Og jeg er pisse træt af at høre om dem.
Og hvis de stod til mig skulle de spærres inde til de holdte deres kæft, Tog deres hætter af (de der klamme ting man tager overhovedet for at se smart ud) og lære at man ikke skal kaste med ting...

Følg med i næste indlæg hvor jeg regner med at skrive om Scootere.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her