Pain-Killer's blog
12-10-2010 - 21:22

Jeg beholder MW2

Jeg ved godt der er rigtig mange der synes dette spil er noget crap osv. men jeg har en anden mening. Jeg synes for det første at man skal spille de spil man har som man selv har lyst til og lade være med at lytte til andres kritik af at nu bruger man et noob våben eller lign. for der er så mange whinere derude at hvis man skulle lytte til dem, så skulle man lade være med i det hele taget at anskaffe sig en Xbox, for det er virkelig også bare for noobet :-) Nej vi skulle hellere gå ud og kaste med sten for det at bruge et våben er virkelig bare mega noob.
Nå, nu fik aggresionerne lige lidt luft :-)

Jeg synes ikke at MW2 er et dårligt spil. Jeg tror faktisk at selvom Black Ops kommer ud, så vil jeg stadig ind i mellem hive MW2 frem.
Jeg tror måske at jeg kan gøre det fordi jeg ikke bruger så meget energi på at være bange for at dø og mine stats prøver jeg at lade være med at bekymre mig om. På den måde spiller jeg bedst og har det sjovest.
Så måske, hvis du finder dig selv meget frustreret over dette spil, så prøv at spille det for at have det sjovt og glem statsene, det hjalp i hvert fald mig meget. Man behøver selvfølgelig ikke at være ligeglad med sin score i det lange løb, men man får måske en sundere tilgang til den hvis man bare spiller for at have det sjovt.

Tja, det var lidt fra mig. :-)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her