Pain-Killer's blog
05-11-2010 - 18:43

Black Ops.

1 stk. Black Ops reserveret. Glæder mig :-)
Så lige Gamespots Now playing Black ops i går. Det varer over 1 time, men man får også mange ting at se. Kan anbefale at tage en kigger. :-)

http://www.youtube.com/watch?v=qDVm8yAGNpg
12-10-2010 - 21:22

Jeg beholder MW2

Jeg ved godt der er rigtig mange der synes dette spil er noget crap osv. men jeg har en anden mening. Jeg synes for det første at man skal spille de spil man har som man selv har lyst til og lade være med at lytte til andres kritik af at nu bruger man et noob våben eller lign. for der er så mange whinere derude at hvis man skulle lytte til dem, så skulle man lade være med i det hele taget at anskaffe sig en Xbox, for det er virkelig også bare for noobet :-) Nej vi skulle hellere gå ud og kaste med sten for det at bruge et våben er virkelig bare mega noob.
Nå, nu fik aggresionerne lige lidt luft :-)

Jeg synes ikke at MW2 er et dårligt spil. Jeg tror faktisk at selvom Black Ops kommer ud, så vil jeg stadig ind i mellem hive MW2 frem.
Jeg tror måske at jeg kan gøre det fordi jeg ikke bruger så meget energi på at være bange for at dø og mine stats prøver jeg at lade være med at bekymre mig om. På den måde spiller jeg bedst og har det sjovest.
Så måske, hvis du finder dig selv meget frustreret over dette spil, så prøv at spille det for at have det sjovt og glem statsene, det hjalp i hvert fald mig meget. Man behøver selvfølgelig ikke at være ligeglad med sin score i det lange løb, men man får måske en sundere tilgang til den hvis man bare spiller for at have det sjovt.

Tja, det var lidt fra mig. :-)
12-10-2010 - 21:04

PC version indkøbt i dag.

Var lige en tur ude og handle sammen med konen, da jeg stødte på Battlefield Bad Company 2 til PC i Føtex til 99.95. Det var et røverkøb må man sige, selvom Xbox versionen ligger på 199kr.
Der må siges at være en grafik forskel :-) men ikke noget der gør Xbox versionen dårligere. Jeg skal godt nok lige vænne mig til at bruge musen igen :-)
Det er rart at også have spillet til min bærbare, så jeg altid, selvom jeg er på ferie eller andet, kan spille et ganske udmærket spil, så savner jeg måske boxen lidt mindre :-)
09-08-2010 - 18:16

Det kunne være bedre

Jeg er lidt skuffet over Crackdown 2. Det har potentiale, men det er ikke blevet udnyttet til fulde. Det er godt skruet sammen med monstrene og de special effects der er med eksplosionerne og hvordan man kan splatte monstrene. Der er en god portion kamp mod den gruppe mennesker (kan ikke huske hvad de hedder) man skal bekæmpe, men kamp systemet er mangelfuldt. Der kunne være gjort meget mere på den front samt at give mulighed for at scope ind med sniperen. Jeg gider da ikke stå og no-scope med en sniper hele tiden.
Det er da fedt nok at der er meget at se på i spillet, men det keder mig at der er så få muligheder i kamp systemet, så det er byttet til et andet spil.
15-07-2010 - 02:48

FPS FREEK

Så fik jeg disse FPS freek's med posten i dag. Jeg havde i forvejen hørt at man ikke behøver at have dem begge sat på, men at det er nok hvis man bare har en sat på aim knappen.
Jeg startede ud med at sætte en på højre analog stick og satte Battlefield Bad Company 2 i boxen og satte noget campaign igang. Jeg kunne med det samme mærke en kæmpe forskel da jeg brugte sniper, det var helt vildt så meget den lille dims hjalp. Samtidig så gør de at man nemmere "kører rundt" med de analoge sticks, der er ikke så meget modstand som hvis de ikke var på. Sådan føles det i hvert fald.
Jeg har nu siddet 6 timer og gamet MW2 og de gør en stor forskel.
Så de kan anbefales herfra.
Følg Xboxlife her