's blog
04-08-2011 - 12:12

Karriere - Blackburn Rovers

Endnu en vellykket sæson er overstået og vi kunne se os stå øverst i stort set alle turneringer ;-)

Først og fremmest blev det en tættere kamp om mesterskabet end jeg egentlig havde regnet med. Det var 5-6 point der skilte nummer et og to, nemlig Blackburn Rover på først pladsen og Chelsea lige i hælende. Jeg havde dog det gode udgangspunkt, at jeg i 37. spillerunde selv kunne afgøre min skæbne mod netop Chelsea på 2. pladsen, inden da var jeg kommet i Liga Cup finalen mod Chelsea, hvor jeg stillede med langt fra det stærkeste hold jeg var i besiddelse af. Derfor blev det også til et nederlag. Det skulle der laves om på i F.A Cuppen, hvor jeg havde en hård start i 3. runde, hvor jeg skulle mod Manchester City, som også blev til en retur kamp, som endte i straffespark med 6-5 i mit favør, herefter det blev til lette modstandere fra Championsship og de lavere engelske rækker, som let blev passeret med reservedholdet. Jeg havde en forholdvis let vej til finalen, dog ventede Tottenham i semifinalen, som jeg vandt overbevisende i begge kampe. Jeg stod endnu engang over for Chelsea, et langt fra velspillende hold som jeg var oppe imod, som jeg også endte med at vinde 3-2. Efter sidste sæson første plads ventede det fineste selskab i form af Champion League, jeg kom i gruppe med Real Madrid, Juventus og PSV. Gruppen blev afgjort med reglen om målforskel, og de 3 øverst var Blackburn, Real Madrid og Juventus alle med 11 point. De to først nævnte gik videre med bedre målscore end Juventus. Det endte med en finale imellem F.C Barcelona og Blackburn Rovers, hvor jeg måtte erkende at min favoritværdihed var lig 0, ikke desto mindre fik jeg skabt et godt resultat med en sejr på 4-1.

Al denne succes betød masser af penge til rådighed på transfermarkedet. Og det blev til følgende spillere:

ST - S. Doumbia - £16 millioner 
LF - Neymar - £20,5 millioner
ST - K. Jones - £8,4 millioner
RB - D. Simpson - £7,9 millioner
CB - D. Boyata - Free agent
LW - Wellington Silva - Free agent
LW - R. Miyaichi - Free agent

Derudover har jeg også fået solgt nogle marginalspillere, som ikke længere havde niveauet, og jeg fik udlånt en masse andre spillere, som ikke har niveauet pt. men skal udvikle sig. Jeg har efterhånden rigtig mange strikers på holdet, derfor jeg har også skiftet til en 4-3-3, hvor jeg har defineret den, således at jeg har rykket en midtbanespiller ned, som defensiv midtbane også rykket de to kanter lidt længere frem på midtbanen.

Derudover så synes jeg mine indkøb (fra sidste sommer) har gjort et rigtig godt indhop, hvor A. Hernández blev League topscorer med 32 mål og Muniaín som blev manden med flest assist hele 19 assists. Og mine to offensive midtbanespillere, T. Kroos og M. Götze fik da også kreeret nogle pæne ting blandt andet et par mål hver, og en 8-10 assists. 

Jeg må se om det er muligt at justere indstillinger inde i en karriere for så bliver sværhedsgraden sat en tand op :-)

Stay tuned for more FIFA 11 ;-)

 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her