's blog
06-07-2011 - 11:58

Karriere - Blackburn Rovers

Så blev den tidligere sæson beskrevet overstået med et nogenlunde tilfreds resultat.

Der blev først og fremmest kæmpet om at beholde min 1. plads i Premier League, hvilket også lykkedes med 30 sejre, 4 uafgjorte og 4 tabte. Yderligere stod den på to pokalturneringer heraf Liga Cup og F.A Cup, hvor jeg i begge turneringer nåede finalen, men måtte nøjes med nederlag i begge.

I Liga Cup mødte jeg Liverpool, som på papiret var favoritter, men de kom dårligt fra start og jeg kom hurtigt foran 1-0, hvilket også var pausestilling, men efterfølgende fik de mere dominans og de scorede to mål efterfølgende, som også blev slutresultatet. I F.A Cuppen skulle jeg møde Chelsea, som jeg tidligere på sæsonen ikke har haft de store problemer med, og det vidste sig også i første halvleg, hvor det stod 2-0 til mig. Mine spillere vidste træthedstegn, og Chelsea fik overtaget kampen stille og roligt, og for dem gav det pote, de fik slutresultatet i deres favør, 2-3 til Chelsea. 

Jeg regnede stærkt med at mit tranfserbudget ville ligge på 30+ mill. €, hvilket det også gjorde. Jeg fik solgte nogle gamle spillere heri blandt Jason Roberts, en CDM, MM og en CB. Jeg var således på udkig efter 2 angribere, COM og eventuelt en midtbanespillere. Mit første bud kom på S. Given fra Manchester City, som jeg bød 2,5 mill € for, men den tilbudte løn var ikke god nok så ham fik jeg ikke. Han havde ellers været en god supplering til P. Robinson. Ligeledes ville jeg have Isco, som jeg havde på lån til Blackburn, men klubben afviste mit tilbud - ØV! En anden ung spiller jeg kunne tænke mig, er D. Rose fra Tottenham vitterlig en fantastisk Wing Back, men igen afviste klubben - Det må bliver i Januar eller næster sommervindue. Angriberen K. Jones ville jeg også have haft til klubben, men igen afviste klubben, selvom jeg bød en okay pris for ham. En midtbane spiller blev det ikke til udover T. Kroos. ;-)

De endelige handler blev til 3 offensive krafter i form af 2 angribere og 1 COM. Det blev til Athlectic Bilbao's angriber, Muniaín, 18 til 8,9 mill €, hvilket er rimelig dyr pris, men som 18 årig og allerede en overall rating på 76, så er der masser af potentiale. A. Hernández kom også til klubben forholdsvist billigt til 6,9 mill €, han er 22 og jeg ser også masser af potentiale hos ham. Den sidste, men også dyreste handel var T. Kroos fra Bayern til den lette sum af 15 mill €, men man betaler for, hvad man får, og jeg er sikker på at han vil vise sit værd i den kommende sæson!

Målsætningen for næste sæson er at slutte i top 4, hvilket heller ikke er urealistisk. Men jeg skal til at bruge bredden i min trup, da der kommer flere kampe, da jeg er blevet kvalificeret til Champions League. 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her