's blog
03-07-2011 - 23:40

Karriere - Blackburn Rovers

Så blev den første sæson skudt igang med et af de mindre gode hold i Premiere League, nemlig Blackburn Rovers. Umiddelbart kommer jeg ikke ind på nogle af mine resultater*, men jeg ligger pt. lunt i toppen ved 19. spillerunde, hvor jeg ingen tabte kampe har på CV'et, dog et uafgjort resultat.


Inden sæsonen blev skudt igang skulle der foretages nogle transfer. Der blev ryddet lidt ud i truppen heri blandt blev "vores" største profil på den offensive midtbane solgt (også den eneste) D. Dunn. Efterfølgende solgte jeg 2 reserver målmænd, og en enkelt CB. Disse transfer indbragte mig godt og vel 6/7 -+ mill. £. Jeg havde således ca. 23 mill £ tilrådighed på transfermarkedet, som kunne bruges frit og et udemærket lønbudget. Først og fremmest skulle jeg finde mindst én til den offensive midtbane, hvor jeg indkøbte M. Götze på en 5 årig kontrakt, og for at få variation og konkurrence samt en spiller med muligt potentiale, så har jeg pt. Isco fra Valencia på lån til sæsonen er over. Mit sidste indkøb bød på S. Prödl, en centerback fra Werder Bremen med masser af fysik, hurtighed, højde og en god boldkontrol. 

Jeg befinder mig i december måned, hvilket betyder at der i næste måned er åbent på transfermarkedet igen, men jeg har ikke tænkt mig, at forstærke mig yderligere, da jeg ikke får de store økonomiske bonusser inden det åbner eller er slut, og at mit tranfserbudget er på 3 mill £ på nuværende tidspunt. Dog kan der være en undtagelse, hvis en af mine betydningsfulde spillere bliver langtidsskabet, så kunne det muligvis være, at jeg prøver at låne en spiller for at erstatte ham til sæsonen er over.

Efter sæsonen regner jeg med at stå med et beløb på ca. 30 mill. £. Der er ikke taget forbehold for at jeg sælger nogle af mine spillere. Jeg regner med at få købt mig 1-2 ANG, hvor jeg ligeledes regner med at skille mig af med 1-2, f.eks. Jason Roberts og Nikola Kalinic. Yderligere forstærker jeg den defensive midtbane med én. På nuværende tidspunkt har jeg en robust spiller med en rigtig stor fysik, som kun er 63 overall, men med et rigtig stort potentiale, så han har indtil videre fået masser af spilletid, og en J. Jones på lån, hvor jeg enten køber ham eller jeg er på udkig efter en anden, og her kunne Sandro fra Tottenham være en mulighed, han er ikke særlig robust, men han har en fantastisk boldkontrol og masser af energi til en værdi af 6,2 mill. £. I angrebet skal der som sagt ændres lidt, jeg er på udkig efter A. Hernández, 20, fra Palermo til en værdig af 6,5 mill £ eller kunne jeg satse mere på et rigtig lovende talent fra Athlectic Bilbao, Muniaín, 17 til 6,7 mill £. En kommende angrebsmakker til en af de nævnte kunne godt være en rigtig fysik spiller, eventuelt en K. Jones fra Stoke City eller J. Carew. 

* Jeg spiller med en 4-1-2-1-2 formation, der er deres standard, og det fungerer flydende. Mht. så ligger jeg som sagt lunt i toppen i 19. spillerunde, jeg er i semifinalen i Liga cuppen (Mickey Mouse Cuppen) og er på vej til at møde Sunderland i 6. Runde af F.A Cuppen.


Det var vist det ;-)

Stay tuned for more FIFA 11 ;-)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her