's blog
04-08-2011 - 12:12

Karriere - Blackburn Rovers

Endnu en vellykket sæson er overstået og vi kunne se os stå øverst i stort set alle turneringer ;-)

Først og fremmest blev det en tættere kamp om mesterskabet end jeg egentlig havde regnet med. Det var 5-6 point der skilte nummer et og to, nemlig Blackburn Rover på først pladsen og Chelsea lige i hælende. Jeg havde dog det gode udgangspunkt, at jeg i 37. spillerunde selv kunne afgøre min skæbne mod netop Chelsea på 2. pladsen, inden da var jeg kommet i Liga Cup finalen mod Chelsea, hvor jeg stillede med langt fra det stærkeste hold jeg var i besiddelse af. Derfor blev det også til et nederlag. Det skulle der laves om på i F.A Cuppen, hvor jeg havde en hård start i 3. runde, hvor jeg skulle mod Manchester City, som også blev til en retur kamp, som endte i straffespark med 6-5 i mit favør, herefter det blev til lette modstandere fra Championsship og de lavere engelske rækker, som let blev passeret med reservedholdet. Jeg havde en forholdvis let vej til finalen, dog ventede Tottenham i semifinalen, som jeg vandt overbevisende i begge kampe. Jeg stod endnu engang over for Chelsea, et langt fra velspillende hold som jeg var oppe imod, som jeg også endte med at vinde 3-2. Efter sidste sæson første plads ventede det fineste selskab i form af Champion League, jeg kom i gruppe med Real Madrid, Juventus og PSV. Gruppen blev afgjort med reglen om målforskel, og de 3 øverst var Blackburn, Real Madrid og Juventus alle med 11 point. De to først nævnte gik videre med bedre målscore end Juventus. Det endte med en finale imellem F.C Barcelona og Blackburn Rovers, hvor jeg måtte erkende at min favoritværdihed var lig 0, ikke desto mindre fik jeg skabt et godt resultat med en sejr på 4-1.

Al denne succes betød masser af penge til rådighed på transfermarkedet. Og det blev til følgende spillere:

ST - S. Doumbia - £16 millioner 
LF - Neymar - £20,5 millioner
ST - K. Jones - £8,4 millioner
RB - D. Simpson - £7,9 millioner
CB - D. Boyata - Free agent
LW - Wellington Silva - Free agent
LW - R. Miyaichi - Free agent

Derudover har jeg også fået solgt nogle marginalspillere, som ikke længere havde niveauet, og jeg fik udlånt en masse andre spillere, som ikke har niveauet pt. men skal udvikle sig. Jeg har efterhånden rigtig mange strikers på holdet, derfor jeg har også skiftet til en 4-3-3, hvor jeg har defineret den, således at jeg har rykket en midtbanespiller ned, som defensiv midtbane også rykket de to kanter lidt længere frem på midtbanen.

Derudover så synes jeg mine indkøb (fra sidste sommer) har gjort et rigtig godt indhop, hvor A. Hernández blev League topscorer med 32 mål og Muniaín som blev manden med flest assist hele 19 assists. Og mine to offensive midtbanespillere, T. Kroos og M. Götze fik da også kreeret nogle pæne ting blandt andet et par mål hver, og en 8-10 assists. 

Jeg må se om det er muligt at justere indstillinger inde i en karriere for så bliver sværhedsgraden sat en tand op :-)

Stay tuned for more FIFA 11 ;-)

 
01-08-2011 - 18:49

Skateboarding


Alt hvad du skal bruge er et board, 4 hjul, 2 trucks, kuglelejer og skruer, and you're good to go.

Her for nylig fandt jeg mit gamle skateboard frem (3-5 år gammelt :-O), og hvilke minder det bragte frem! Intet mindre end fantastisk. Nå, men da skateboardet ikke just er nyt skal det have en lille makeover heriblandt nye kuglelejer, skruer og hjul. Boardet og trucks fungerer fint og er klar til en omgang seriøs skating. Nu venter jeg som sådan bare på, at jeg får min pakke fra streetammo.dk, hvori der ligger sko og andre smådele til boardet, det bliver fu..ing fantastisk!

Når boardet så endelig er klar til skating bliver det helt sikkert brugt i en stor del af min fritid. Udover det så står 2.g HHX for dørene, shit. Har man virkelig noget at frygte? :-)

Andre der bruger fritiden på skating?

_______________________

I løbet af ugen kommer der en blog om min FIFA karriere, som endte med masser af metal :-)!

06-07-2011 - 11:58

Karriere - Blackburn Rovers

Så blev den tidligere sæson beskrevet overstået med et nogenlunde tilfreds resultat.

Der blev først og fremmest kæmpet om at beholde min 1. plads i Premier League, hvilket også lykkedes med 30 sejre, 4 uafgjorte og 4 tabte. Yderligere stod den på to pokalturneringer heraf Liga Cup og F.A Cup, hvor jeg i begge turneringer nåede finalen, men måtte nøjes med nederlag i begge.

I Liga Cup mødte jeg Liverpool, som på papiret var favoritter, men de kom dårligt fra start og jeg kom hurtigt foran 1-0, hvilket også var pausestilling, men efterfølgende fik de mere dominans og de scorede to mål efterfølgende, som også blev slutresultatet. I F.A Cuppen skulle jeg møde Chelsea, som jeg tidligere på sæsonen ikke har haft de store problemer med, og det vidste sig også i første halvleg, hvor det stod 2-0 til mig. Mine spillere vidste træthedstegn, og Chelsea fik overtaget kampen stille og roligt, og for dem gav det pote, de fik slutresultatet i deres favør, 2-3 til Chelsea. 

Jeg regnede stærkt med at mit tranfserbudget ville ligge på 30+ mill. €, hvilket det også gjorde. Jeg fik solgte nogle gamle spillere heri blandt Jason Roberts, en CDM, MM og en CB. Jeg var således på udkig efter 2 angribere, COM og eventuelt en midtbanespillere. Mit første bud kom på S. Given fra Manchester City, som jeg bød 2,5 mill € for, men den tilbudte løn var ikke god nok så ham fik jeg ikke. Han havde ellers været en god supplering til P. Robinson. Ligeledes ville jeg have Isco, som jeg havde på lån til Blackburn, men klubben afviste mit tilbud - ØV! En anden ung spiller jeg kunne tænke mig, er D. Rose fra Tottenham vitterlig en fantastisk Wing Back, men igen afviste klubben - Det må bliver i Januar eller næster sommervindue. Angriberen K. Jones ville jeg også have haft til klubben, men igen afviste klubben, selvom jeg bød en okay pris for ham. En midtbane spiller blev det ikke til udover T. Kroos. ;-)

De endelige handler blev til 3 offensive krafter i form af 2 angribere og 1 COM. Det blev til Athlectic Bilbao's angriber, Muniaín, 18 til 8,9 mill €, hvilket er rimelig dyr pris, men som 18 årig og allerede en overall rating på 76, så er der masser af potentiale. A. Hernández kom også til klubben forholdsvist billigt til 6,9 mill €, han er 22 og jeg ser også masser af potentiale hos ham. Den sidste, men også dyreste handel var T. Kroos fra Bayern til den lette sum af 15 mill €, men man betaler for, hvad man får, og jeg er sikker på at han vil vise sit værd i den kommende sæson!

Målsætningen for næste sæson er at slutte i top 4, hvilket heller ikke er urealistisk. Men jeg skal til at bruge bredden i min trup, da der kommer flere kampe, da jeg er blevet kvalificeret til Champions League. 
03-07-2011 - 23:40

Karriere - Blackburn Rovers

Så blev den første sæson skudt igang med et af de mindre gode hold i Premiere League, nemlig Blackburn Rovers. Umiddelbart kommer jeg ikke ind på nogle af mine resultater*, men jeg ligger pt. lunt i toppen ved 19. spillerunde, hvor jeg ingen tabte kampe har på CV'et, dog et uafgjort resultat.


Inden sæsonen blev skudt igang skulle der foretages nogle transfer. Der blev ryddet lidt ud i truppen heri blandt blev "vores" største profil på den offensive midtbane solgt (også den eneste) D. Dunn. Efterfølgende solgte jeg 2 reserver målmænd, og en enkelt CB. Disse transfer indbragte mig godt og vel 6/7 -+ mill. £. Jeg havde således ca. 23 mill £ tilrådighed på transfermarkedet, som kunne bruges frit og et udemærket lønbudget. Først og fremmest skulle jeg finde mindst én til den offensive midtbane, hvor jeg indkøbte M. Götze på en 5 årig kontrakt, og for at få variation og konkurrence samt en spiller med muligt potentiale, så har jeg pt. Isco fra Valencia på lån til sæsonen er over. Mit sidste indkøb bød på S. Prödl, en centerback fra Werder Bremen med masser af fysik, hurtighed, højde og en god boldkontrol. 

Jeg befinder mig i december måned, hvilket betyder at der i næste måned er åbent på transfermarkedet igen, men jeg har ikke tænkt mig, at forstærke mig yderligere, da jeg ikke får de store økonomiske bonusser inden det åbner eller er slut, og at mit tranfserbudget er på 3 mill £ på nuværende tidspunt. Dog kan der være en undtagelse, hvis en af mine betydningsfulde spillere bliver langtidsskabet, så kunne det muligvis være, at jeg prøver at låne en spiller for at erstatte ham til sæsonen er over.

Efter sæsonen regner jeg med at stå med et beløb på ca. 30 mill. £. Der er ikke taget forbehold for at jeg sælger nogle af mine spillere. Jeg regner med at få købt mig 1-2 ANG, hvor jeg ligeledes regner med at skille mig af med 1-2, f.eks. Jason Roberts og Nikola Kalinic. Yderligere forstærker jeg den defensive midtbane med én. På nuværende tidspunkt har jeg en robust spiller med en rigtig stor fysik, som kun er 63 overall, men med et rigtig stort potentiale, så han har indtil videre fået masser af spilletid, og en J. Jones på lån, hvor jeg enten køber ham eller jeg er på udkig efter en anden, og her kunne Sandro fra Tottenham være en mulighed, han er ikke særlig robust, men han har en fantastisk boldkontrol og masser af energi til en værdi af 6,2 mill. £. I angrebet skal der som sagt ændres lidt, jeg er på udkig efter A. Hernández, 20, fra Palermo til en værdig af 6,5 mill £ eller kunne jeg satse mere på et rigtig lovende talent fra Athlectic Bilbao, Muniaín, 17 til 6,7 mill £. En kommende angrebsmakker til en af de nævnte kunne godt være en rigtig fysik spiller, eventuelt en K. Jones fra Stoke City eller J. Carew. 

* Jeg spiller med en 4-1-2-1-2 formation, der er deres standard, og det fungerer flydende. Mht. så ligger jeg som sagt lunt i toppen i 19. spillerunde, jeg er i semifinalen i Liga cuppen (Mickey Mouse Cuppen) og er på vej til at møde Sunderland i 6. Runde af F.A Cuppen.


Det var vist det ;-)

Stay tuned for more FIFA 11 ;-)
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her