Oswaldo Carillo's blog
03-07-2013 - 22:22

12 KANELSNEGL

Halløj derude. 
Jeg har længe gået og fiflet med tanken om at lave en youtube-kanal med noget fast og konstant indhold, i stedet for en kanal hvor der kun bliver uploadet lidt i ny og næ. Dette fifleri har resulteret i at jeg har oprettet mig en ny youtube kanal, hvor jeg vil lave playthroughs af forskellige spil med live-kommentering, samt uploade andet gaming-relateret indhold. Det kan være jeg giver mig i kast med at lave anmeldelser en dag. Ingen ved det. Tidligere i dag uploadede jeg min første video og der er allerede 2 der har set den. (10.000.000 views, here I come!)

Jeg har pt. ikke noget publikum - eller, faktisk har jeg pt. 1. subscriber, men det ville være rart at have nogle flere. Derfor tænker jeg at denne side må være det rigtige sted at starte. Jeg har tidligere postet nogle Battlefield montager herinde og mit indtryk er, at folk har været inde og se dem. Dette har jeg selvfølgelig været glad for.

Det jeg vil bede jer om nu, er at hoppe ind og se min første video og så kommentere på hvad I synes om det. Jeg ved at der er plads til forbedring, så derfor vil jeg tage al konstruktiv kritik til efterretning, da det vil hjælpe mig med at gøre mit indhold bedre. Hvis folk skriver "Det er fandme noget lort" uden at argumentere for hvorfor det er det, vil disse få uheld i stangtennis og curling resten af deres liv, og egentlig bare blive ignoreret fra min side af. Skriv sådan noget til Hyggen76 i stedet. Det var han så glad for. Jeg vil forsøge at svare på alle konstruktive indlæg.

Well, jeg håber at I vil synes om det jeg laver og at I vil abonnere på min kanal, like/dislike samt kommentere på hvad I synes om indholdet. 

Hold jeg muntre derude til vi ses igen.

<3 Lars

www.youtube.com/oswaldocarillogaming


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her