oOStatiSOo's blog
25-03-2007 - 16:53

Samsung Eller Hitachi? :/

Hey Fellow Gamers :D

Jeg er endelig kommet til lidt skejsere og har så bestemt at jeg vil skifte min nuværende gamle DVD afspiller ud med En HDD DVD Optager, jeg har så søgt lidt rundt omkring og har fundet to som jeg vil vælge imellem nemlig:

HITACHI DVD-S163E
Eksternt link

Eller

SAMSUNG DVD-HR738
Eksternt link

Begge har HDMI som jeg mener er et must for mig. Nogen der kender til disse to maskiner? evt ris eller ros? og hvad ville I i så fald vælge?

Mange tak for hjælpen :D\
13-03-2007 - 15:28

Godt vejr :D

Og det gode vejr bliver sku ved :D vi har her i Hals haft en rigtig varm dag idag :D så varmt at vi faktisk kunne gå rundt i T-shirt uden at fryse, så mon ikk at det snart er ved at være sommer :D hihi bliver sku alt for nizzel nu her når man skal til Amsterdam-Paris og Normandiet på skolerejse :D

Fortsat God Dag Herfra :D

Sommerevejr + Alt for højt Hardstyle = En masse god energi, som man så kan bruge på at træne sin krop :D
12-03-2007 - 18:19

Uhmm det gode vejr

Uha det har været en lækker dag idag, med dejligt vejr og fri fra skole de to første timer :D Jeg elsker simpelthen sommervejret eftersom at det i min mening giver god energi og alle (med undtagelse af nogen) er glade, og så er det jo også så dejligt at vågne op efter en dejlig dag hvor brøndby vandt 2-0 over FCN :) Tjae hva mere kan man sige, jeg har bare lavet nada i skolen idag :) heh og i sidste time drillede min veninde og jeg vores fysik lærer så meget at vi blev smidt hjem, så jah det har sku været en god dag i dag :D heh. Imorn skal vi sku ud på Aalborg portland med klassen, ikk noget jeg glæder mig sådan helt vildt til, men det skal sku nok blive sjovt alligevel :) hehe

Fortsat God Sommer Dag Til Alle

Edit: Tror satme jeg er ved at få sene-hinde-skede-betændelse i højre hånd :O :D
02-03-2007 - 16:10

PC spil top 3 :D

Efter som at jeg ingen konsol har, vil jeg lige lave en top 3, over mine ynglings spil til pc lige PT:)

3 - Counter Strike Source

2 - Manhunt

1 - Biohazzard/Resident Evil 4,

Forguder simpelthen Resident Evil serien, og da de smed 4'ern på gaden blev jeg sindsygt positivt overrasket over hvor godt den egentlig var i forhold til de andre spil i serien. Bare det at kamera vinklen er et "skulder kamera" er top nizzel, i forhold til det tidligere fast låste "cornor kamera". Jeg har tidligere eget det til min gamecube, som jeg så solgte for lang tid siden, og da det så kom til pc her for en uges tid siden måtte jeg bare eje det igen. Jamen hva skal man mere sige, det er et spil der skal prøves! :)

Image Hosted by ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
01-03-2007 - 15:35

Film Top 10 :D

Det er efterhånden blevet meget "moderne" at komme med sine personlige top 3's osv, så jeg springer skun med på bølgen :P Jeg kommer her med en liste over mine 10 ynglings film :)

10 - Pusher 3

9 - Hanibal Rissing

8 - The Gladiator

7 - The Ringer

6 - The Davinci Code

5 - Behind Enemy Lines 2 - axis of evil

4 - Green Street Hooligans (Hooligans)

3 - Crank

2 - Running Scared

1 - Black Hawk Down

Black Hawk Down er PT, min yndligns film da jeg elsker krigsfilm og personligt synes jeg at Balck Hawk Down er den bedste "nutids" krigsfilm som er på markedet. :)


Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her