Nygaard's blog
28-11-2007 - 23:09

Nyt legetøj

Ja, det er sgu lidt tid siden jeg sidst har blogget. Har ikke været så aktiv på denne front på det seneste da jeg har fået travlt med kæreste og eksamen og alt muligt:) Men har fået nyt legetøj:

Saxo VTS


En Citroen Saxo 1,6 VTS 8v fra 2001 med 100 hypper. Lækker lille bil at tulle rundt i, rigtig godt kompromis mellem en kvik bil og en økonomisk bil der er til at køre i:)

Billedet er taget fra salgsannoncen, hvilket forklarer størrelsen. Får lige taget nogen selv her engang og får lavet et lidt mere omfattende blog indlæg om bilen, men ville lige dele den lille ny med jer;)
28-02-2007 - 19:03

Wannabe Mediacenter

Når man nu er ung studerende, og ikk har råd til en Media Center PC, må man jo være lidt opfindsom selv:)
Indkøbt: 1 stk. VGA han/han kabel, 1 stk. sort trådløst tastatur med tilhørende trådløs mus fra Logitech. Bland det hele i en blender med 1 stk. Samsung LCD, 1 stk. Dell bærbar PC, og 1 stk. Sorround Sound anlæg, og vupti, så har man 1 stk. fake mediacenter:-P
Har fået gjort plads i min TV rack til at den bærbare kan stå under TV´et i sammenklappet tilstand. Og så er det ellers bare over og slænge sig i sofaen og surfe på nettet på et 32" TV. Nice!
Bare lige lidt inspiration til jer andre;)

/Nygaard

mit setup

13-02-2007 - 14:11

Endeligt nyt TV!

Så kom der endelig en afslutning på sagen. Jeg fik mine penge retur uden bøvl fra butikkens side, så nu står der et nyt 32" Samsung LCD i min stue, bestilt fra easyshopping.dk.

http://www.easyshopping.dk/default.asp?mode=andrevare_info&id=3415&menu=Multi&menuid=249&catid=250

Det kostede den nette sum af 6000 kroner, hvilket i mine øjne er ret billigt for et Samsung HD-TV.

Da jeg ved jeg ikke er den eneste der ikke har råd til et TV i den dyrere ende, vil jeg da lige dele mine erfaringer med dette TV, især sammenlignet med det 1000 kroner billigere Mirai 32" der stod i min stue før.

Lad det være sagt med det samme, kontrasten er ikke fantastisk, men den er meget tilsvarende den på mit gamle Mirai, hvilket er absolut tåleligt, prisen taget i betragtning. Samsung opgiver den selv til at være 3000:1 i dynamisk kontrast, hvilket svarer til omkring 1000:1 i normal kontrast.
TV´et har lige som alle andre Samsung fladskærme DNIe, der er med til at forbedre lyssætningen og skarpheden i billedet. Dette giver en mærkbart forbedret billedkvalitet, og er efter min mening med til at hæve dette TV over konkurrenterne.

TV´et har alle de sædvanlige indgange: 2 x scart, 1 x VGA, 1 x HDMI, 1 x komponent, 1 x komposit samt 1 x S-video indgang. Dette er vel mere eller mindre standarden efterhånden, og man savner intet i denne sammenhæng. Det gode ved TV´et sammelignet med mit gamle TV, er at TV´et rent faktisk også er hurtigt til at skifte mellem disse tilslutninger. Dette var et irritationsmoment på Mirai´en, da man skulle sidde og vente et par sekunder hver gang man skiftede mellem de forskellige apparater.

Designet på TV´et er efter min mening rigtigt lækkert til prisen. Overfladen er blanksort finish, og med lakeret sølv i bunden. Det hele er plastic, men samlet i en fornem kvalitet, med en god finish. Dette er med til at give samsungen et langt dyrere og mere ekslusivt look end mange af de billigere "Bilka-TV". Der følger en flot fod med i prisen, og derudover er der selvfølgelig mulighed for at hænge TV´et op, hvis man køber et beslag til et par hundrede.

Selve billedet er suverænt til prisen. Som nævnt tidligere er den sorte farve ikke helt sort, men derudover står billedet skarpt og med gode farver, og der er et hav af indstillingsmuligheder, hvilket også er nødvendigt da standard indstillingerne er helt til rotterne. På HD-fronten ser det selvsagt drøngodt ud, og TV´et fungerer perfekt til Xbox 360. Også DVD gennem scart indgangen efterlader et positivt indtryk med et godt klart billede, hvis man sidder i fornuftig afstand fra TV´et (min. 2,5 meter). Det hvor TV´et virkeligt skinner igennem overfor mit gamle Mirai, er hvad TV-kvaliteten angår med analogt signal. Har TDC kabelTV, deres analoge signal er ikke lige optimalt på alle kanaler, og billedet var meget grynet over hele linien på mit gamle TV. Dette er ikke tilfældet med det nye. Selvfølgelig kan det ikke hamle op med et CRT-TV, men efter min mening står billedet flot og skarpt, når man har prisen i mente. Især DR1, når næsten op på DVD niveu. Dette alene, er efter min mening merprisen på en tusse værd.
Derudover skal Samsung´en også have ros for for et lynhurtigt tekst TV med 1000 siders hukommelse, hvilket medfører at man ikke skal vente ret meget længere end et sekund mellem hvert sideskift. Denne manøvre tog en mindre krig på det gamle TV. 

I feinschmecker afdelingen vil jeg til sidst rose fjernbetjeningen. Den er i sort og gråt plastic, men syntes ikke at den virker lige så billig som så mange andre, og knapperne er behagelige at røre ved, og har et godt layout.

Alt i alt et rigtigt godt TV til prisen, og så absolut 1000 kroner mere værd end de billigere alternativer i 5000 kroners klassen. Det får mine varmeste anbefalinger.

Karakter: 4,5 ud af 5

Billede af TV
PS: Skulle jeg have sprunget noget over, er i velkommen til at spørge:)

/Nygaard

20-01-2007 - 13:17

Nyt i Mirai sagaen!

I mit forrige indlæg skrev jeg at jeg havde fået følgende at vide: Direkte citat fra compare-support.dk "Vi afventer en vigtig reservedel for at kunne færdiggøre reperationen. Reperationen vil blive færdiggjort lige så snart delen er modtaget."

Den flinke mand jeg snakkede med for ti dage siden, mente at jeg nok kunne forvente mit TV retur i repareret tilstand i løbet af denne uge.

Da dette ikke blev tilfældet tog jeg kontakt til compare support igen idag. Igen fik jeg kontakt til en ny medarbejder, og igen fik jeg en helt ny version af sagen. I det mindste fik jeg den rigtige version idag.
Den "lille" reservedel de afventede var åbenbart et helt nyt display. Forventet ventetid: Alt imellem en måned og et halvt år!

Jeg fik at vide at jeg enten kunne vælge at vente, få TV´et tilbage i urepareret tilstand, eller kontakte it-butikken og få et nyt. <-- "....eller kontakte itbutikken og få et nyt"! Kan jeg som sådan ikke se mig utilfreds med overhovedet, syntes kun at det er en god ting, men hvorfor f..... kunne de ikk ha sagt det til mig for en måned siden? De fatter virkeligt hat inde ved compare support, håber virkeligt ikk at der er nogen af jer der nogensinde skal ha noget repareret der!

Men nu må jeg kontakte itbutikken på mandag, og bede om et nyt tv.


Fortsættelse følger. . . .

09-01-2007 - 19:53

Endelig sker der noget!

Endelig ser det ud til at jeg får mit TV tilbage igen inden for den nærmeste fremtid.
Kontaktede Compare Support her i eftermiddags, og status for mit TV er nu at de afventer en reservedel for at kunne gøre det færdigt, og at jeg kunne forvente det hjemme i midten af næste uge hvis alt gik vel. Dejligt:)

Det var heldigvis også en fornuftig person jeg fik i røret idag. Tror også at en del af grunden til at jeg blev "en anelse" irriteret på dem, var den tumpe jeg snakkede med d. 3, der tydeligvis ikke var inde i en hujende fis.
Sådan en mand burde absolut ikke sidde ved en service hotline. . .

Men i det mindste lidt godt nyt, blir lækkert igen at kunne skifte det gamle 21" rør TV ud med et 32" HD-tv;) Så skal der games online igen!

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her