Mitzurugi's blog
28-12-2009 - 20:49

Xboxlife Awards

Året er snart forbi, og det er på tide at vi får kåret de folk som fortjener det! År 2009 på xlife har været tilbudsrigt takket være en som bliver nævnt senere, og indimellem ligeså dramatisk som 2900 Happiness når Numzi har været ude på ballade sammen med hans gæve gutter. Jeg har også haft plads til en del hæftige disskusioner, men det har heldigvis ikke endt ud i nogle advarsler eller sure miner.

Årets bruger:
Den er næsten umulig, da der virkelig er mange potentielle vindere, så den lader vi bare stå.

Årets pose lol:
 Denne pris går til Rotator, som gang på gang viser at selvom ens hår er ved at blive grå og maven er begyndt at ligne et barn i tredje måned, kan man stadig have overskud til at få skrevet et så humørfulgt indlæg at selv den mest triste og indædte person får et smil på læben.

Årets ildsjæl:
 Denne ærefulde award går til pgrundl der med sit ørneblik finder og skriver de bedste tilbud fra nær og fjern. Jeg vil personligt gerne takke dig for alle tilbuddene og håber at du bliver ved så længe lysten er der.

Årets blogger:
 Vinderen af årets blogger er stor fan af kamp spil, og elsker de spil som de fleste folk overser i skyggen af alle de andre. Han har skrevet en del indlæg i år, og fældes for dem alle er at han har brugt en del tid på at skrive dem(tror jeg)og det er forunderligt at se hvor meget han går op i de ting som han skriver om.

Årets nazi:
...

Årets hustler:
 Kun de snedigste og mest kvikke vinder denne pris. Der kan ikke være nogen tvivl om at året hustler er panacea73 der ved hjælp af hans hemmelige guldbudbringer har tjent kassen på at sælge MEGET billige MS points og Live abonnementer til alle os trængende.


Mange tak for et rigtig godt år xlife og pas nu på jer selv til nytår ;)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.