N|V's blog
26-01-2007 - 18:50

Pirater og Global Opvarmning

Når en går, kommer der en anden, når man mister synet, forbedres hørelsen og når der på en banestrækning kører to tog, et langsomt der gennemsnitligt kører 90km/t i gennemsnit men som afgår 16 min. før det hurtige, der gennemsnitligt kører 110 km/t, men i den sidste ende, så kommer det langsomme kun 2 minutter før det hurtige, hvor lang tid er det hurtige tog så om turen?

Vi har alle fået at vide, at når et træ fældes, skal der plantes to nye, fordi ellers vil vi udrydde alle skove i løbet af ingen tid - men hvorfor er der ingen, der har tænkt på piraterne? Når én pirat dør, hvad sker der så? Pirater betyder måske ikke særlig meget for det moderne menneske, men jeg kan love jer alle for, at I vil fortryde det, når jeres børn engang spørger jer om, hvorfor I aldrig valgte at blive pirater, så verdenen kunne være blevet et bedre sted.
I kan godt lukke ørene i og stik en finger i øjnene, når Al Gore går på scenen med mikrofonen i et stramt greb og den ene graf efter den anden om temperaturskift på Jorden, fordi manden har tydeligvis ikke forstået, hvad essensen af global opvarmning egentlig er.



Al Gore i kamp mod Global Opvarmning

Er jeg desuden den eneste, der synes, at pigen i Nokia 5300 banneret ligner Gollum, når man ikke stirrer direkte på hende?

Som det meget tydeligt er gjort op på grafen nedenunder, er der et tydeligt bevis på, at faldet af pirater har en stor indvirkning på den globale opvarmning. CO2 har ingen betydning overhovedet, men det er piraterne, der er mangel på, som ikke længere suger solens krafter.



Ideen med denne blog er egentlig god nok, men jeg er rimelig træt, så jeg gider ikke at skrive mere. Jesus.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her