Niclau's blog
30-09-2014 - 22:54

Aftenen på min 18 års fødselsdag - Gaming gennem tiden

Så blev det aften

Det er idag den 30. september, og er dagen hvorpå jeg runder mine 18 år. Ud over flag på morgenbordet, har der ikke været den store mængde af fest i hjemmet - den blev afholdt sidste fredag. Så efter at dagens spetakler så småt var overstået, satte jeg mig foran min trofaste Xbox, og spillede lidt Gta Online med gutterne. 

Nu er klokken så blevet 22:30. Jeg sidder atter alene på værelset, og falder i en tankeprut. Min tid i gymnasiet har været god ved mig. Modsat min forholdsvis lille (dog trofaste) vennegruppe i folkeskolen, har jeg nu fået udvidet min sociale horizont. "64 venner har ønsket dig tillykke" - siger facebook mens jeg tjekker de ligegyldigheder som facebook nu engang bringer på en sådan tirsdag aften. Det slår mig pludseligt at tingene sku køre meget godt. Har mange, gode venner, og min omgangskreds er i det hele taget eksploderet igennem det sidste år. Er blevet lidt af en damernes ven, hvilket jeg jo heller ikke kan klage over. 

Men på trods af denne glæde over store omgangskredse, kan jeg ikke lade være med at tænke på en ven, som har fulgt mig igennem mange år. En kilde til inspiration over årene, og en kilde til underholdning, som jeg har holdt så meget af: Min trofaste Xbox. Jeg har gamet igennem ... tja, snart 12 år - Ligesiden julen 2003, hvor jeg fik min første Xbox. Ser i, jeg har lidt indset hvor stor en indfydelse denne gave har haft på mit liv. Lige siden jeg fik kontrolleren i hånden og gik amok i Midtown Madness 3, har jeg virkeligt elsket videospil. Efter at min Onkel så gav mig Halo CE, gik det blot fremad. Når jeg ikke var i fritidsordningen, var jeg foran min Xbox - Ihvertfald når mine forældre ville lade mig. Og som årene gik, lagde jeg aldrig denne kærlighed fra mig.  2007 blev året hvor jeg invisterede i en 360'er og senest i år købte jeg så en Xbox One. Jeg kan ikke lade være med at spørge mig selv, hvordan tingene ville have gået, hvis jeg aldrig havde fået den Xbox. Ville jeg have spillet på guitar? Eller havde jeg blevet en fodbold dreng? 

Ligemeget hvad, fortryder jeg intet. Min barndom blev defineret af de spil jeg elskede. De tidligere omtalte "trofaste" kammerater, var i en tidlig alder hjemme og spille ved mig, hvilket førte til at de blev mine mest elskede kammerater. Min fantasi var super livlig pga videospil.  Jeg havde naturligvis også andre bekendte, men sjovt nok er det den dag idag kun dem jeg spillede videospil med, som jeg stadig ses rigtig tit med. Videospil bliver tit set ned på som værende noget asocialt, men jeg vil mene det omvendte. Det har altid været et samtale emne for mine bedste venner og jeg. Det har altid gjort, at vi har haft en fælles interresse, og det syntes jeg ikke skal overses. Det kan knytte venskaber. 

Så selvom at festerne, vennerne (og ikke mindst damerne) hober sig op, så vil jeg aldrig kunne lægge Xboxen fra mig. Den er en essentiel del af min hverdag, og noget jeg ikkke kan se mig selv smide på hylden.

Jeg kan alt i alt kigge tilbage på 12 gode år med Xbox, og se frem mod mange flere. 

Tak fordi du ville læse med, og undskyld hvis det er lidt vrøvlet.

- Niclau Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her