Nexus's blog
23-03-2008 - 17:36

Halo 3 "Cannot read disc" fejl?!

Så er den, åbenbart, kendte fejl sket for mig i Halo 3. Problemet er sket for mange, har jeg kunne læse mig til via. søgning på google.


Problemet er følgende:
Når jeg sætter min Halo 3 disc i min xbox, så virker alt fint/normalt som det skal. MEN når man så starter matchmaking/custom game så loader den banen man skal spille (stadig normalt), når spillet så starter, dvs. skærmen bliver sort og serveren startes, så får jeg beskeden: "Din spil dvd virker ikke, den er måske beskadiget eller beskidt og bla bla bla" man får ikke beskeden hver gang, men jeg tror godt man kan tillade sig at sige, at det sker hver anden gang man spiller en kamp. Selvfølgelig kigger jeg på min Halo 3 disc INGEN ridser. Så, jeg gør min disc rent og pudser den. Men den virker stadig ikke.
Heldigvis så har jeg min anden copy af Halo 3 som jeg vandt i Halo 3 turneringen et par måneder siden. Den er stadig pakket ind i plastik, så der er ingen problemer med den disc.
Selvfølgelig viser det sig at den disc heller ikke virker. Det skal også lige nævnes at jeg har 5 andre spil jeg spiller jævnligt, dem er der ingenting galt med, altså kan vi udelukke at der ikke er noget galt med min xbox.

Nå men, siden at jeg rent psykisk er nødt til at have en logisk forklaring på hvad der kan være galt, så har jeg prøvet nogle forskellige ting for at finde fejlen.
Siden der officielt ikke er noget galt med Halo 3 eller min xbox så må der være nogle filer på min Harddisk FRA Halo som går ind og ødelægger "spiloplevelsen" for mig. Jeg går derefter ind og prøver at fjerne Halo 3 updaten og slette de nye baner samt nogle tilfældige Halo 3 filer. Det virkede IKKE. Jeg sletter så alle mine Halo 3 filer, det virker stadig ikke. Jeg prøver så at tage min harddisk af min box. Stadigvæk så siger den at min disc ikke kan læses når jeg spiller customs.

Jeg søger så lidt på google for at finde en måde hvorpå jeg kan fixe mit problem. Men åbenbart så kan man ikke fixe det.

Citat bungie.net: (http://www.bungie.net/News/content.aspx?type=news&cid=12819)

"Q: I am encountering issues while playing Halo 3 where the game is apparently failing to read the disc properly. What should I do?

A: We are aware of reports that some people have received a "Disc Unreadable" error or similar issue while trying to play Halo 3. Bungie is working with the Xbox team to investigate the potential causes of this issue. Please visit the Microsoft Support Site and follow the listed instructions to see if this resolves the error message. For additional information or customer support, please call 1-800-4MY-XBOX."

Dog har jeg kunne finde frem til at problemet har stået på lige siden spillet udkom. De har altså haft flere måneder til at fixe det her problem men hverken bungie eller microsoft har gjort noget. Det eneste de siger er at man skal gå ind på deres support site og gøre hvad der står der, dvs. rens din disc...

I min søgen på google fandt jeg en site der i oktober sagde at micorsoft/bungie ville "indrømme" eller løse problemet om et par uger, men det har jeg ikke hørt noget til.

Hvis der er nogen der har en løsning til mig vil jeg gerne høre den. Men jeg er på nuværende tidspunkt rimlig sikker på at jeg bare skal have en ny box fra supporten. Jeg ringer til dem når de åbner for at se hvad de har at sige til det.
Hvis i læser mit sidste blog indlæg så kan i forstå hvorfor jeg ikke gider at have min box til reparation.
Jeg vil også opdatere min blog med hvad supportens svar på mit problem er.

Opdateret:
Supporten sagde selvfølgelig at det var underligt at det kun var Halo 3 der ikke virkede optimalt, og endda hele 2 discs af dette.
Jeg fik at vide at for at kunne udelukke at det ikke bare var discen det var galt med så skulle jeg prøve den på en anden xbox. Men det blev vi enige om at det behøvede jeg ikke i det her tilfælde.
Min garenti er udløbet, så jeg skal betale for få den til reperation. Det koster så hele 87£...

/Nexus
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her