Neverlie's blog
24-01-2009 - 18:14

Singleplayer-Multiplayer-Crossplayer!

Nogle gange kan de mest tilfældige ting føre til de mest vidunderlige. Det skete for mig i dag, da jeg sad og stenede på nettet. Min Lillebror kom pludselig ind på mit værelse og spurgte hvem der havde lavet Dark Messiah. Jeg sagde at det var Arkane Studios og klikkede mig ind på deres hjemmeside hvor dagens højdepunkt ventede. (Klik her)

Et spil jeg ikke før har hørt omtalt. En blanding af for- og fremtid var hvad billederne viste. Fantastisk grafik, lækkert design - jeg måtte vide mere og efter et besøg på Gametrailers var min lykke gjort. (Klik her) .

The Crossing


For mere info:

Tjek dette fantastiske preview, som går i dybden og forklarer ideerne bag, hvordan det fungerer osv.


http://gamevideos.1up.com/video/id/8605

http://www.gametrailers.com/player/29728.html#comments_top
17-01-2009 - 16:37

Bioshock remix - feat. Penumbra

Cryostasis - Sleep of reason
Et af de spil jeg glæder mig til i år er Cryostasis. Det har ikke fået særlig meget omtale, det kommer nu også kun til PC og er lavet i Østeuropa, sådanne spil plejer jo ligesom bare at falde i med mængden. Men jeg synes nu det virker som et spændende projekt det her… 

Spillet foregår i 1981 på en atomdrevet isbryder kaldet ”The North Wind”. Skibet er blevet skibbruden omkring nordpolen og som den russiske meteorolog Alexander Nesterov bliver man sendt ud for at undersøge hvad der skete ombord på skibet.  

Spillet virker som en lækker blanding af Bioshock og Penumbra…

Spillet har 2 hovedfeatures. Det ene minder om Lost planets feature med varme. Man skal altså holde varmen for at holde sig i live. Man skal optø skibet og finde varmekilder som kan hjælpe med at tø skibet op. Den anden er en egenskab som Alexander har. Han kan, når han finder et lig, opleve det sidste øjeblik af den døde persons liv og ændre nogle ting, dog uden at kunne redde personens liv, men gennem disse visioner skal man opdage hvad der skete med skibet og hvilke hemmeligheder det gemmer på.  
ikke færdig skrevet...  


Tjek denne trailer ud:

Kan forudbestilles ved PLAY.com ->175kr

 
Spillet udkommer d 20 februar til pc...


 

07-01-2009 - 20:51

De 10 spil jeg glæder mig mest til I 2009

Heavy Rain

Mafia 2

Half-Life 2: Episode 3

Alan Wake

Uncharted 2

Rage

Brütal legend

Bioshock 2

Resident evil 5

Alpha Protocol


05-01-2009 - 19:46

Vampyr for en nat!

Første blogindlæg fra min side, og forhåbeligt ikke det sidste...

Jeg regner med at der jævnligt kommer indlæg af forskellig kaliber, indenfor emner som film, upcoming games, good old favorites og lidt andet... så lad blog bølgen begynde...

En gang om ugen vil jeg vende blikket tilbage mod ældre titler som jeg virkelig har nydt og synes fortjener at blive fortalt om. Det kunne være nogle af mine gamle yndlingsspil, spil som jeg synes er blevet overset eller fortjener en lille hyldest.

 Vampire the masquarade: Bloodlines (PC) 

Er første spil i rækken. Det solgte ikke godt og blev ikke særlig kendt til trods og ganske udmærkede anmeldelser. Det kunne måske have noget at gøre med at spillet udkom på samme dag som Half-Life 2 (godt gået Activision!).    

Spillet er et af mine yndlingsspil og står som en af de bedste spiloplevelser jeg har haft.

  Spillet er et action-rollespil set i tredje person, men også mulighed for 1st person som foregår i Los Angeles nattetimer. Man har fra spillets start mulighed for at vælge mellem 7 forskellige vampyr klaner med hver deres styrker og svagheder. Nogle af disse klasser er meget forskellige og man får vidt forskellige spiloplevelser alt efter hvilken klasse man vælger. F.eks. hvis man vælger toreador klanen kan man spille i timer uden at komme i kamp simpelthen fordi at den klasse har så gode taleegenskaber at de kan tale sig ud af de fleste situationer. Men hvis man derimod har valgt en Nosferatu må man kravle gennem kloakkerne for ikke at vække opsigt blandt de almindelige mennesker som helst ikke skal vide noget om vampyrernes eksistens. Spillet har en god character-development og det er nemt at udvikle sin karakter efter den måde man har lyst til at spille på.    

Jeg synes dette spil skiller sig ud fra mængden fordi det på mange måder er anderledes. Især den fede setting er værd at nævne. Det foregår nemlig i nutids Los Angeles og hvor er det egentlig rart. For hvor kan man dog blive træt af alt det middelalder halløj vi ser i de fleste rollespil. Vi ser utroligt få rollespil der prøver sig med et sådan miljø. Og jeg tænker hvor er det egentlig ærgerligt for i dette spil fungerer det simpelthen så godt. Stemningen er så tykt at man kan skære i den. De her beskidte gader i Los Angeles emmer af stemning og er et ideelt sted for et skummelt vampyr spil at foregå. Spillet har noget af det bedste stemmeskuespil jeg til dato har hørt. Der er virkelig nogle skuespillere som har lagt sjæl i det her projekt. Hver karakter man møder udstråler virkelig deres egen spændende personlighed som hjælper med at drive spilleren dybere ind i dette fantastiske univers. Dette støttes også op af de utrolige ansigts animationer som virkelig giver personerne liv og stadig den dag i dag virker overbevisende og flotte.

  Af minusser må nævnes spillets kampsystem som er meget basalt og kan beskrives som en god gang hack n’slash tumult. Og så er spillet overfyldt med bugs. Det hjælper lidt at hente de 2 officielle patches som blev udgivet og man kan også hente tonsvis af uofficielle patches lavet af entusiastiske fans. Disse to punkter betyder dog ikke det store da de hurtigt overskygges af spillets gode sider og man vænner sig hurtigt til kampsystemet der efter noget spiltid godt kan accepteres og til tider nydes. 
Der er blevet sagt mange spændende ting om dette spil bl.a. ”This is Deus-ex with vampires…” og ”The best buggy game ever released”, ”grand RPG but a flawed gem of a game” 

Håber at dette lille tilbageblik kan give andre som ikke er bekendte med dette spil lyst til at blive vampyr for en stund i Los Angeles skumle gader.

Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her