Neverlie's blog
17-01-2009 - 16:37

Bioshock remix - feat. Penumbra

Cryostasis - Sleep of reason
Et af de spil jeg glæder mig til i år er Cryostasis. Det har ikke fået særlig meget omtale, det kommer nu også kun til PC og er lavet i Østeuropa, sådanne spil plejer jo ligesom bare at falde i med mængden. Men jeg synes nu det virker som et spændende projekt det her… 

Spillet foregår i 1981 på en atomdrevet isbryder kaldet ”The North Wind”. Skibet er blevet skibbruden omkring nordpolen og som den russiske meteorolog Alexander Nesterov bliver man sendt ud for at undersøge hvad der skete ombord på skibet.  

Spillet virker som en lækker blanding af Bioshock og Penumbra…

Spillet har 2 hovedfeatures. Det ene minder om Lost planets feature med varme. Man skal altså holde varmen for at holde sig i live. Man skal optø skibet og finde varmekilder som kan hjælpe med at tø skibet op. Den anden er en egenskab som Alexander har. Han kan, når han finder et lig, opleve det sidste øjeblik af den døde persons liv og ændre nogle ting, dog uden at kunne redde personens liv, men gennem disse visioner skal man opdage hvad der skete med skibet og hvilke hemmeligheder det gemmer på.  
ikke færdig skrevet...  


Tjek denne trailer ud:

Kan forudbestilles ved PLAY.com ->175kr

 
Spillet udkommer d 20 februar til pc...


 

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her